Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
24.6 C
Pýrgos

Δωρεά Εργαστηριακού Εξοπλισμού από το Ι.ΙΕΚ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ στο Δημοτικό Σχολείο Καβασίλων

spot_img

Δωρεά Εργαστηριακού Εξοπλισμού από το Ι.ΙΕΚ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ στο Δημοτικό Σχολείο ΚαβασίλωνΔυο Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές με τον ανάλογο εξοπλισμό, πρόσφερε το Ι.ΙΕΚ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ που εδρεύει στα Καβάσιλα Γαστούνης, στο Δημοτικό Σχολείο της Τοπικής Κοινότητας, για την κάλυψη αναγκών του σχολείου.

Η Διευθύντρια του 6θέσιου Δημοτικού Σχολείου Καβασίλων κα Μαρία Ανδρεανίδου, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Συντονιστή του Ι.ΙΕΚ κ. Παναγιώτη Σκαρτσιάρη για την ευγενική του χορηγία, αφού παραδόθηκε στο Δημοτικό Σχολείο εξοπλισμός Εργαστηρίου Πληροφορικής.

Η παραχώρηση των δυο ηλεκτρονικών υπολογιστών, με όλα τα εξαρτήματα τους, οθόνες, κεντρικές μονάδες, πληκτρολόγια, συσκευές εισόδου, αλλά και μαζί με ειδικά γραφεία και καρέκλες, έγινε στα πλαίσια της εκπαιδευτικής – εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του μεγάλου ΙΕΚ της Ηλείας, που φέτος λειτουργεί με έξι τμήματα σε Ειδικότητες επαγγελματικής προοπτικής. Η παράδοση έγινε από τον Συντονιστή του Τεχνολογικού Ελληνορωσικού  ΙΕΚ κ. Παναγιώτη Σκαρτσιάρη προς την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Καβασίλων κα Μαρία Ανδρεανίδου, παρουσία του Διευθυντή του ιδιωτικού ΙΕΚ κ. Νίκου Διαμαντόπουλου και του καθηγητή Πληροφορικής του Δημοτικού Σχολείου κου Σταύρου Κολλιόπουλου, μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, αφού εκτός των άλλων οι δυο εκπαιδευτικές δομές γειτνιάζουν.

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα