ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑ

Δωρεά ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας από τον  Δήμαρχο Ήλιδας


Στη δωρεά πέντε μονάδων ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας προχώρησε ο  Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, προκειμένου ο Δήμος να συμβάλλει στην αναβάθμιση του σχολείου το οποίο εδώ και δύο χρόνια λειτουργεί με θετικά και μόνο αποτελέσματα για την πόλη της Αμαλιάδας.

Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός πληροφορικής είναι πλήρως ανακατασκευασμένος από το τμήμα Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Δήμου Ήλιδας, χρησιμοποιώντας υλικά που προέκυψαν από παλαιότερους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και νέα ανταλλακτικά.

Μάλιστα, οι πέντε ηλεκτρονικοί υπολογιστές παραδόθηκαν στον διευθυντή του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας κ. Δημήτρη Αγγελόπουλο και εκπαιδευτικούς του εν λόγω σχολείου, από τον ίδιο τον Δήμαρχο Ήλιδας, ο οποίος παράλληλα τους ευχαρίστησε για την πολύτιμη προσφορά του στην εκπαίδευση και στη δια βίου μάθηση.

Όπως τόνισε ο Διευθυντής του Σχολείου, η χρονιά που πέρασε ήταν άκρως επιτυχημένη για το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας της Αμαλιάδας, κάτι που δείχνει και την χρησιμότητα που είχα για την περιοχή μας η δημιουργία του.