ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Δωρεά του Χρήστου Σούλη στο νοσοκομείο Αμαλιάδας


ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΟΥΛΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Σε δωρεά 750 αντιβακτηριδιακών αντισηπτικών συνολικής αξίας 2,500 ευρώ, προχώρησε ο Κος Χρήστος Σούλης στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, για την κάλυψη αναγκών του υγειονομικού προσωπικού, ιατρών & νοσηλευτών.

 Πρόκειται για  ιδιωτική  πρωτοβουλία  ως ένδειξη αναγνώρισης και ενίσχυσης της σπουδαίας δουλειάς που επιτελεί συνολικά το υγειονομικό προσωπικό, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες και λόγω της πανδημίας αλλά και λόγω της αβεβαιότητας και της ταλαιπωρίας που μαστίζει την συνολική λειτουργία του Νοσοκομείου όλα αυτά τα χρόνια με τα γνωστά προβλήματα. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κος Σούλης στέκεται εμπράκτως δίπλα στον τόπο του στηρίζοντας τον με σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα και ως ιδιώτης αλλά και ως πολιτικό στέλεχος.

«Στόχος είναι η  κατάδειξη της ευαισθησίας, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς, ειδικά στην δύσκολη αυτή περίοδο που δοκιμάζεται ο πλανήτης» όπως ο ίδιος ανέφερε και αφιερώνει αυτήν την πράξη του στην μνήμη των παππούδων του Γεωργίου Σούλη & Μαρίας Σταθοπούλου-Σούλη.

Ο Κος Χρήστος Σούλης είναι Οικονομολόγος, στέλεχος πολυεθνικής και έλκει την καταγωγή του από την Ηλεία.