ΗΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑ

ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο τηλεκατάρτισης για τη και την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού


ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο τηλεκατάρτισης για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού (Covid-19)

Στα πλαίσια  της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των φορέων μας το ΕΡΕΙΣΜΑ Ινστιτούτο Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού & Επιχειρηματικότητας, δημιούργησε ένα ΔΩΡΕΑΝ  σεμινάριο τηλεκατάρτισης  που μπορούν να το παρακολουθήσουν  όλοι οι συμπολίτες μας και αφορά την μεθοδολογία και  τις ορθές πρακτικές για την  αντιμετώπιση της Πανδημίας του Κορωνοϊού (Covid-19)  καθώς και των δυσμενών συνεπειών του σε όλες τις πτυχές της  προσωπικής, της επαγγελματικής, της οικονομικής   και της  κοινωνική ζωής των συμπολιτών μας.

Στόχος  και σκοπός του σεμιναρίου είναι να  προσφέρει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται για την  ασφαλή διαχείριση των χημικών καθαριστικών,  τις ασφαλείς πρακτικές ατομικής υγιεινής, καθαρισμού και απολύμανσης καθώς και την  ορθή χρησιμοποίηση των απαραιτήτων κατά περίπτωση  μέσων και ειδών  ατομικής προστασίας, για την αποφυγή της περαιτέρω διάδοσης του Κορωνοϊού (Covid-19) και την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Ο τίτλος του σεμιναρίου είναι :  Ορθή Υγιεινή- Πρακτική Καθαρισμού Απολύμανσης & Χρήση Μέσων Ατομικής Προστασίας  Έναντι του Κορωνοϊού Covid-19.

 

Η διάρκεια του είναι (2) δύο ώρες (17:00-19:00) και το αναλυτικό του πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

  • Αναγνώριση Επικινδυνότητας Χημικών, Καθαριστικών – Σήμανση Ασφαλείας.
  • Ασφαλής Διαχείριση Χημικών Καθαριστικών.
  • Ατομική Υγιεινή (στο χώρο εργασίας, εντός & εκτός οικίας, μετακίνηση) Καθαρισμός – Απολύμανση.
  • Ορθή Χρήση Μέσων Ατομικής Προστασίας (μάσκα, γάντια, ποδιά, γυαλιά προστασίας, υποδήματα)

Εισηγητής σεμιναρίου είναι ο κ Πέτρος Σκανδάμης, Χημικός, Σύμβουλος Υγιεινής & Ασφάλειας της εργασίας, Περιβαλλοντολόγος.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι ΔΩΡΕΑΝ στο κανάλι μας στο Youtube την Πέμπτη 26/03/2020 και ώρα 17:00 -19:00.

Η είσοδος στο κανάλι του YouTube θα πραγματοποιηθεί μέσω συνδέσμου στην ιστοσελίδα μας https://ereismakek.gr/orthi-ygieini-enanti-koronoiou

Το πρόγραμμα θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε LIVE ΔΩΡΕΑΝ από το κανάλι youtube   του  logo elearning

Ευχόμαστε να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί και να ξεπεραστεί  όσο το δυνατόν γρηγορότερα η σημερινή απειλή και θα πρέπει όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το σκοπό αυτό.