Χωρίς να εντυπωσιάσει, παίζοντας με ουσία και έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Ηλία Παπαδάτο και Θανάση Καλογερόπουλο, η Δόξα επικράτησε με 2-0 της Δάφνης, επέστρεψε στις νίκες και ξεκόλλησε από τη ζώνη των Πλέι Άουτ.
Από την άλλη πλευρά η Δάφνη, με απουσίες, φάνηκε να μην το πιστεύει, κινούμενη σε μέτρια επίπεδα απόδοσης και δεχόμενη γκολ σο 34΄, δεν είχε τις απαντήσεις στη συνέχεια, παρά το γεγονός ότι έψαξε να πάρει πρωτοβουλίες. Το σκορ για τους Αετούς άνοιξε ο Διαμαντής Παναγόπουλος στο 34΄, για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 ο Θανάσης Καλογερόπουλος στο 85΄.
Ηλειακός: Σκλαβενίτης, Δημητρόπουλος (80΄Σαπουντζάκης), Μπλετσάκης, Πυρρής, Κωστόπουλος, Σαλομπεχάι, Καλογερόπουλος, Δ. Παναγόπουλος (69΄Βασιλικόπουλος), Κούντουρας (56΄Κυριαζόπουλος), Αδ. Παναγόπουλος, Παπαδάτος.
Αλφειός: Ρούνης, Κόσκορης (46΄Κρίκος), Σπυρόπουλος, Κουλούρης, Περικλέους (83΄Βασιλείου), Δρακόπουλος (46΄Γερασιμόπουλος), Χαντζής, Ζωγόπουλος, Κακολύρης, Παναγιωτόπουλος, Παπαδόπουλος (55΄Πετρόπουλος).