ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δόξα: «Είχε έρθει η ώρα να παραχωρήσουμε τον Γούρμο» – Ο Λαγός δεν ήθελε παίκτη με το ζόρι, αλλά με κίνητρο…


Η σφοδρή επιθυμία του Ανδρέα Γούρμου να πάει στον ΠΑΟ Βάρδας, αλλά και η διορατικότητα του Γιώργου Λαγού, ο οποίος διέβλεψε ότι δεν θα μπορούσε η ομάδα του να κρατήσει έναν ποδοσφαιριστή με το ζόρι, αλλά θα ήταν προτιμότερο να αποκτηθούν δυο παίκτες με κίνητρα για να βοηθήσουν, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της Δόξας να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΒ και να υλοποιήσει και την επιθυμία του παίκτη.

 

Βεβαίως, για να γίνουν όλα αυτά, έπρεπε να μεσολαβήσει και η κίνηση της άλλης πλευράς να προσφέρει οικονομικά ανταλλάγματα, αλλά ταυτόχρονα να βρεθούν και στην αγορά οι αντικαταστάτες του Ανδρέα Γούρμου. Έτσι, οι Αετοί, συνέχισαν την ανανέωση της ομάδας, αποκτώντας ακόμα δυο ποδοσφαιριστές, με σκοπό να προσφέρουν ακόμα δυο  φρέσκες λύσεις στα χέρια του Γιώργου Λαγού.

Η Δόξα, ανακοίνωσε τα δυο νέα της μεταγραφικά αποκτήματα και εξήγησε στο φίλαθλο κόσμο της, τη στάση της στο θέμα που προέκυψε με τον Ανδρέα Γούρμο:

«Η Δόξα Νέας Μανωλάδας, ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Χρήστου Γεωργόπουλου, 26 χρονών ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Εράνη, την ΑΕΚ, το Πάτραι, τον Φωστήρα Οβρυάς, την Αναγέννηση Πατρών, τη Δόξα Πατρών και τον Φαραϊκό.
Επίσης ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Βαγγέλη Βορύλλα, 28 χρονών από το Σκεπαστό Καλαβρύτων.
Τέλος, η Δόξα Νέας Μανωλάδας, αποδεχόμενη την επίσημη πρόταση του ΠΑΟ Βάρδας, ανακοινώνει την παραχώρησή του Ανδρέα Γουρμου στην ομάδα της Βάρδας. Κατόπιν επιθυμίας και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, κρίναμε ότι είχε έρθει η ώρα να τον παραχωρήσουμε, αν και η αρχική μας πρόθεση ήταν να μην γίνει αυτό, εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν είχαν βρεθεί εναλλακτικές λύσεις και δεν επιθυμούσαμε την μείωση του Ρόστερ μας . Από τη στιγμή που βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές που θα κάλυπταν αυτό το κενό, αποδεχθήκαμε την πρόταση.
Η ομάδας μας, μετά τις κινήσεις του Ιανουαρίου, ανανεώθηκε, αύξησε τον αριθμό των ποδοσφαιριστών της και πιστεύουμε ότι θα είναι ισχυρή και ανταγωνιστική και στο δεύτερο γύρο. Ευελπιστούμε στη στήριξη του κόσμου μας στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να φέρουμε τη Δόξα μας εκεί που της αξίζει».