Δόξα: Ενίσχυση με Μούζο, Χατζηγιάννη, Αντωνόπουλο

spot_img

Προτεινόμενα

Νέο μεταγραφικό μπαράζ είχαμε από τη Δόξα Νέας Μανολάδας, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, δημιουργεί μέσα σε μια βδομάδα, μια ομάδα η οποία πρέπει να θεωρείται ανάμεσα στις διεκδικήτριες της ανόδου στη Γ΄ Εθνική.

Χθες βράδυ, ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου Νίκου Μούζου, ο οποίος προορίζεται για παρτενέρ του Βασίλη Κολτσίδα στο κέντρο της άμυνας. Ο Μούζος είναι ένας στόπερ με παραστάσεις από μεγαλύτερη κατηγορία και μάλιστα στην καλύτερη ποδοσφαιρικά ηλικία, αυτή των 30 χρόνων.

Οι Αετοί δεν σταμάτησαν εδώ. Απέκτησαν και τον 31χρονο Χρήστο Χατζηγιάννη, έναν αμυντικό που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας, προσφέροντας λύσεις στα χέρια του Αλέξη Γαλάνη, ο οποίος τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στον Ατρόμητο και εισηγήθηκε την απόκτησή του. Μάλιστα, η Δόξα απέκτησε και τον νεαρό Αντωνόπουλο, ο οποίος αγωνιζόταν το Χάβαρι, μια ακόμα αξιόπιστη λύση για την επίθεση της ομάδας.

Η ανακοίνωση για τον Μούζο

«Με χαρά η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό 30χρονο , Νίκο Μούζο , ο οποίος είναι κάτοικος Πάτρας . Στο παρελθόν έχει υπηρετήσει στις εξής ομάδες : Αστέρας Μιντιλογλίου , Ατρόμητος Λάππα , Δαβουρλή , Σαγέικα , ΑΠΟΚ Κουρτεσίου , Προοδευτική Μανωλάδας! Του ευχόμαστε καλή χρονιά , υγεία και πολλές επιτυχίες!!»

Η ανακοίνωση για τον Χατζηγιάννη

«Με χαρά η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό 31χρονο , Χρήστο Χατζιγιάννη , ο οποίος είναι κάτοικος Αμαλιάδας . Στο παρελθόν έχει υπηρετήσει στις εξής ομάδες : Βούναργο , ΜυρσιναΪκός , ΑΠΟΚ Κουρτεσίου , Καβάσιλα , Χάβαρι! Του ευχόμαστε καλή χρονιά , υγεία και πολλές επιτυχίες!!»

Η ανακοίνωση για τον Αντωνόπουλο

«Με χαρά η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό 21χρονο , Αντωνόπουλο Σπύρο , ο οποίος είναι κάτοικος Αμαλιάδας . Στο παρελθόν έχει υπηρετήσει την ομάδα του Αμπελοκάμπου, τα Σαβαλια και το Χαβαρι ! Του ευχόμαστε καλή χρονιά , υγεία και πολλές επιτυχίες!!»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα