ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δόξα-Ζαχάρω 1-0: Με πέναλτι του Παναγόπουλου στο 89΄, πρώτη νίκη των Αετών (φώτο)

  • 42
    Shares

Φάση από το σημερινό ματς της Μανολάδας

Την πρώτη της νίκη σημείωσε η Δόξα Νέας Μανολάδας, στο παιχνίδι που έδωσε σήμερα με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως. Η Δόξα, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, στην επανάληψη σχεδόν καθολική υπεροχή, έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Μούζο και τον Μπακάλη, όμως οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν το αποτέλεσμα και το παιχνίδι έδειχνε να πηγαίνει προς την ισοπαλία. Τελικά, όλα κρίθηκαν από ένα λάθος, ένα «αχρείαστο» πέναλτι όπως το χαρακτήρισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σταύρος Μεντής, με την έννοια ότι η ανατροπή έγινε στη γωνία της μεγάλης περιοχής και χωρίς ο αντίπαλος να έχει κατεύθυνση προς την εστία. Το ποδόσφαιρο αυτό είναι όμως, ένα παιχνίδι λαθών και ο Διαμαντής Παναγόπουλος, δεν έχασε την ευκαιρία από τα έντεκα μέτρα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να χαρίσει το πρώτο τρίποντο στη Δόξα για φέτος.

Ο Παναγόπουλος στέλνει στην άλλη γωνία τον Τσάμπρα και χαρίζει τη νίκη στη Δόξα.

Δόξα: Σταθόπουλος, Χατζηγιάννης, Μπλετσάκης, Μούζος, Μπακάλης (91΄Αναγνωστόπουλος), Καμαρινός, Δημητρόπουλος (75΄Κολίτσι), Κυριαζής, Καζαντζής, Παναγόπουλος, Μηλαδόπουλος (90΄Χαβαριώτης).

Ολυμπιακός Ζ: Τσάμπρας, Νικολόπουλος, Χριστόπουλος, Οικονομίδης, Κύτταρης, Γκούσκος, Τζέιμς, Στροφύλλας (70΄Σωτηρόπουλος), Έλιοτ, Παπαγεωργίου, Μπιμπής.


  • 42
    Shares