ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δόξα-Κουρτέσι 5-3: Άνετη νίκη για τους Αετούς

  • 26
    Shares

Εύκολη επικράτηση, πιο εύκολη απ΄ ό,τι δείχνει το τελικό 5-3, σημείωσε η Δόξα, η οποία στη συνέχεια έκανε αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε νέους παίκτες.

Η Δόξα μπήκε δυνατά και καθάρισε νωρίς το παιχνίδι, χάνοντας και πολλές κλασικές ευκαιρίες. Η ομάδα του Γιώργου Λαγού, προηγήθηκε στο 4΄με ωραίο σουτ από τον Ηλία Παπαδάτο. Ο Θανάσης Καλογερόπουλος στο 14΄έκανε το 2-0 μετά από ωραία κάθετη ασίστ του Κουλούρη. Στο 18΄το Κουρτέσι μείωσε σε 2-1 με τον Ντίνο Καπώνη. Ο Ντίνος Δημητρόπουλος στο 31΄με απευθείας φάουλ έκανε το 3-1. Ο Καλογερόπουλος στο 40΄έκανε το 4-1 με ωραία ομαδική προσπάθεια και σουτ. Το 5-1 έκανε ο Μπλετσάκης στο 43΄, από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Στην επανάληψη το Κουρτέσι μείωσε με τον Κωστόπουλο στο 55΄σε 5-2 και στο 75΄σε 5-3 με τον Ντίνο Καπώνη.

Στα αξιοσημείωτα ότι έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Δόξας, ο νεαρός Ανδρέου, ο οποίος έπαιξε για μισή ώρα και είχε μάλιστα και θετική παρουσία.

Δόξα: Κανελλόπουλος (46΄Χ. Παναγόπουλος), Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης, Πυρρής, Κατσίνας (33΄Κολτσίδας), Τσιρίκος (60΄Ανδρέου), Κουλούρης, Δ. Παναγόπουλος, Καλογερόπουλος, Πολίτης, Παπαδάτος (46΄Σαπουντζάκης).

Κουρτέσι: Τριχάς, Α.Σ. Καπώνης, Α. Κόσκορης, Α.Α. Καπώνης, Διαμαντόπουλος, Μητρόπουλος (46΄λ.τ. Γκούσκος), Κωστόπουλος, Μαράτος, Κουρκουμέλης, Κ. Καπώνης, Αντωνόπουλος (88΄Μ. Κόσκορης).


  • 26
    Shares