ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δόξα: Ξεκίνημα σήμερα της προετοιμασίας-Πήρε Κωστόπουλο-Ποιους «κοιτάζει»

  • 23
    Shares

Στην απόκτηση του αρχηγού του ΑΠΟ Κουρτεσίου Ανδρέα Κωστόπουλου προχώρησε η Δόξα, παίκτη τον οποίο και ανακοίνωσε και επίσημα. Οι Αετοί, έχουν σήμερα προγραμματίσει την έναρξη της προετοιμασίας τους, ενώ ταυτόχρονα ρίχνουν ματιές στην αγορά προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ τους. Σήμερα το απόγευμα, στο γήπεδο της Νέας Μανολάδας, η Δόξα ξεκινάει υπό τις οδηγίες του Πέτρου Χρηστίδη, την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ παραμένει ανοιχτό το θέμα του Μάκη Βαλογιάννη της Προοδευτικής, πολύ πιθανό είναι τη νέα σεζόν τον αετό στο στήθος να φοράει ακόμα ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Κουρτεσίου, ο Ανδρέας Κόσκορης. Σχετικά με το θέμα του Βαλογιάννη, οι νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι πιθανή κάθοδος της Προοδευτικής στο Πρωτάθλημα, θα σημάνει και παραμονή του Βαλογιάννη στην ομάδα, η αποχώρηση του οποίου θα γίνει μόνο σε περίπτωση που τελικά δεν κατέβει η Προοδευτική στην Α1 κατηγορία. Αντίθετα, ελεύθερος και τυπικά έμεινε από το Κουρτέσι ο Ανδρέας Κόσκορης.

Η ανακοίνωση για Κωστόπουλο

Όπως είπαμε, η Δόξα, ανακοίνωσε και επίσημα τον Ανδρέα Κωστόπουλο:

«Το ΔΣ της Δοξας Νέας Μανωλαδας ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασία μας με τον Ανδρέα Κωστόπουλο ! Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς!!».

Σ. Φραγκογιαννόπουλος 


  • 23
    Shares