ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δόξα: Ολοκληρώθηκε το τελευταίο Δ.Σ., παρουσίασε την πρότασή του προς τη Γ.Σ.


 

Το τελευταίο Δ.Σ. της Δόξας Νέας Μανολάδας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Μαζί, ολοκλήρωσε και τον απολογισμό των διοικητικών πεπραγμένων, καταθέτοντας και την πρότασή του προς τη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. Μια πρόταση, η οποία θέλει τη Δόξα ξανά πρωταγωνίστρια στο Πρωτάθλημα της Α1 Dedalos. Μια πρόταση όμως, η οποία για να υλοποιηθεί, θα πρέπει μέσα από τη Γενική Συνέλευση να προκύψουν οι προϋποθέσεις εκείνες που απαιτούνται.

 

Με ανακοίνωσή της πριν από λίγο η διοίκηση της Δόξας, ανέφερε:

«Το τελευταίο συμβούλιο της διοίκησης για φέτος πραγματοποιήθηκε απόψε .
Ως διοίκηση της Δόξας, με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου και με αφορμή την επικείμενη Γενική Συνέλευση των μελών και του φίλαθλου κόσμου του σωματείου μας, κρίνουμε καθήκον μας, να φέρουμε την πρότασή μας στην κρίση των μελών και φιλάθλων του συλλόγου. Εάν από τη συζήτηση που θα γίνει, κριθεί δυνατή η υλοποίησή της, θα προχωρήσουμε. Εάν σε διαφορετική περίπτωση, διαπιστωθεί ότι δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθεί, ή έρθει κάποια άλλη πρόταση προς συζήτηση, θα τη συζητήσουμε και θα καταλήξουμε όλοι μαζί στην πιο συμφέρουσα και ρεαλιστική λύση για την πορεία της ομάδας . Εάν μάλιστα κριθεί απαραίτητο ακόμα και η αποχώρησή μας από τη διοίκηση και η έλευση νέων προσώπων σε αυτή, πάλι θα είμαστε έτοιμοι να πράξουμε αυτό που απαιτεί το καλό της ομάδας μας. Εξάλλου η παρουσία μας στη διοίκηση και τα πόστα δεν αποτελεί αυτοσκοπό, ούτε ιδιοκτησιακό στοιχείο, αφού μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο μοναδικός ιδιοκτήτης μιας ομάδας είναι η Γενική της Συνέλευση και ταυτόχρονα, η παρουσία κάποιου στη διοίκηση προϋποθέτει κόπο και χρήμα.
Τα δυο τελευταία χρόνια, στα οποία η ομάδα μας αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της Α1, κατορθώσαμε να είμαστε πρωταγωνιστές. Την πρώτη χρονιά η ομάδα μας τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου, ενώ φέτος όχι απλά τερμάτισε ξανά δεύτερη, αλλά έφτασε και μέχρι τον τελικό των Πλέι Οφ, ένα μόνο βήμα πριν από την Γ΄ Εθνική, την κατηγορία στην οποία βρισκόταν πριν από μερικά χρόνια.
Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που επικρατούν στην εποχή μας, την οικονομική δυσχέρεια, χαράξαμε φέτος έναν ρεαλιστικό προϋπολογισμό, ο οποίος και κατέστη δυνατό να υλοποιηθεί στο ακέραιο, βασιζόμενος στη συνεισφορά αρκετών, αλλά και στην προσπάθεια της διοίκησής μας να βρει τους πόρους ώστε να τον καλύψει.
Σε συνεργασία με τον προπονητή μας, ο οποίος σε τεχνικό επίπεδο έχει την καλύτερη γνώση των πραγμάτων και των απαιτήσεων της ομάδας, καταλήξαμε σε ένα πλάνο, το οποίο θα έχει τη Δόξα ξανά σε ρόλο πρωταγωνιστή στο Πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν.
Επειδή κρίνουμε ότι αυτό θα ήταν και το σωστό και το επιθυμητό από όλους μας, δηλαδή η Δόξα να είναι ξανά πρωταγωνίστρια, καταθέτουμε αυτή την πρόταση, οι λεπτομέρειες της οποίας θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων μελών μας. Για να υλοποιηθεί όμως αυτό το πλάνο, για να μπορέσει να τρέξει και να αποφέρει αποτελέσματα, απαιτείται όλοι μαζί να εξετάσουμε τους τρόπους.
Καλούμε τα μέλη της Δόξας και τον φίλαθλο κόσμο να έρθουν στη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 8/06/2018 και ώρα 21:00 στο κοινοτικό κατάστημα του χωριού μας , να εκθέσουν τις απόψεις τους, να μας βοηθήσουν καταθέτοντας και τη δική τους (διαφορετική αν υπάρχει) πρόταση, έτσι ώστε καταλήξουμε σε αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Με εκτίμηση ,

Δ.Σ ΔΟΞΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ».