ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δόξα: Το «στοίχημα» του αύριο για μια ισχυρή ομάδα


Μπορεί η Δόξα να μην έχασε ποτέ το Πρωτάθλημα, ωστόσο δεν το κέρδισε και ποτέ, καθώς ο τρόπος με τον οποίο ολοκληρώθηκε η σεζόν, της αφαίρεσε την ευκαιρία να το διεκδικήσει. Συνάμα, πριν από λίγες μέρες, η Αντιπρόεδρος Μαρίνα Πρίφτη, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τα διοικητικά πράγματα. Όλα αυτά, έχουν δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα στην ομάδα, μια μερική απογοήτευση, αλλά συνάμα και πολύ μεγάλο πείσμα.

 

Η επιτυχημένη πορεία της ομάδας, το γεγονός ότι διεκδικούσε με αξιώσεις το νταμπλ, αλλά και το όλο κλίμα που υπήρξε όλη τη σεζόν στην ομάδα, κάνει τους ανθρώπους που κινούνται γύρω από αυτή, να πεισμώνουν ακόμα περισσότερο. Πρώτος εξ’ αυτών, ο Πρόεδρος της ομάδας Κώστας Μιχαλόπουλος, κάτι περισσότερο από ένας «στρατιώτης» του συλλόγου, ένας άνθρωπος ο οποίος υπηρετεί τη Δόξα ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια μέσα από διάφορα πόστα και τις τέσσερις τελευταίες σεζόν, έχει αναλάβει την ευθύνη να ηγηθεί.

Ο Κώστας Μιχαλόπουλος, ο οποίος στην αποχαιρετιστήρια συνάντηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, συνεχάρη την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες για την πορεία, είναι και αυτός ο οποίος κινεί τα νήματα της ομάδας και για την επόμενη μέρα, αυτός ο οποίος θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις.

Όπως ανέφερε, στόχος του είναι η Δόξα να συνεχίσει και να παραμείνει μια ομάδα με πρωταγωνιστικές βλέψεις, μια ομάδα η οποία δεν θα αλλάξει σε τίποτα τη φυσιογνωμία της. Μια ομάδα-οικογένεια, αλλά και ένα σύνολο το οποίο θα διεκδικεί τίτλους, όπως αρμόζει στην ιστορία των Αετών, μιας ομάδας η οποία από τη δεκαετία του ΄70, όταν και έφτασε να χτυπά την πόρτα της ανόδου στη Β’ Εθνική, μέχρι και σήμερα, με μικρές εξαιρέσεις, βρισκόταν πάντα στο προσκήνιο του ηλειακού ποδοσφαίρου. Και κατά συνέπεια, όχι απλά είναι κάθετα αντίθετος σε πιθανή αποχώρηση της ομάδας από την Α1 κατηγορία, ιδέα την οποία κάποιοι ανέφεραν, αλλά και δεν τον εκφράζει μια Δόξα κομπάρσος στο Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Βεβαίως για να γίνει πράξη αυτό, θα πρέπει τα βάρη να επιμεριστούν σε περισσότερους. Να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή και διεύρυνση της διοίκησης, να τεθούν σωστές βάσεις και να οργανωθεί η ομάδα για να μπορέσει τη νέα σεζόν να πρωταγωνιστήσει.

Είναι προφανές λοιπόν, ότι τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει μια προσπάθεια ανασύνταξης, μια προσπάθεια η οποία θα έχει σαν στόχο να μπορέσουν να τεθούν οι βάσεις για μια εκ νέου πρωταγωνιστική πορεία της ομάδας.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος