ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΥΓΕΙΑ

Δύο νέοι δωρητές στον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας (βίντεο)

  • 25
    Shares

• Συλλογή Φαρμάκων για τη Βηρυτό στις 17 και 18 Αυγούστου

Τα δύο πρώτα επίτιμα μέλη του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας παρουσίασε χθες, στα νέα γραφεία του Σ.ΦΙ.Ν.Α., στην «καρδιά» της Αμαλιάδας, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ανδρέας Παπαδάκος. Πρόκειται για τον κ. Χαράλαμπο Φωτόπουλο από το Χάβαρι που ζει στο Τέξας και την κα. Ζίτσα Φλυτζάνι από την Αμαλιάδα, που δώρισαν αξιοσέβαστα ποσά για την αγορά μηχανημάτων και εξοπλισμού για το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Παράλληλα, ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας ξεκινά τη συλλογή φαρμάκων για να σταλούν στη πληττόμενη, από τις πρόσφατες εκρήξεις, Βηρυτό. Όπως ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του Σ.ΦΙ.Ν.Α. κ. Γιάννης Χουζούρης, η συλλογή των φαρμάκων θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου (Δημοκρίτου 3 – Αμαλιάδα), στις 17 και 18 Αυγούστου, προκειμένου αμέσως μετά να σταλούν στην πρεσβεία του Λιβάνου.

Από την πλευρά του ο κ. Ανδρέας Παπαδάκος ευχαρίστησε τους δύο δωρητές και τόνισε ότι οι προσπάθειές του για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας θα συνεχιστούν σε όλα τα μέτωπα, ενώ στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου αναφέρθηκε και η Αν. Διοικήτριά του κα Ειρήνη Αγγελάκου, η οποία ευχαρίστησε με τη σειρά της όλους τους δωρητές.

Τέλος, στη λειτουργία του Σ.ΦΙ.Ν.Α. και του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας αναφέρθηκαν η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κα Αλεξία Κοτσαύτη και το μέλος κ. Περικλής Παπαγεωργακόπουλος.

 


  • 25
    Shares