Η δημοσιογραφική ομάδα του «Ilia.news» θα ήθελε, πρώτα απ΄όλα, να υπενθυμίσει στην Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας κα Ειρήνη Αγγελάκου ότι το «Ilia.news» είναι ένα καθαρά δημοσιογραφικό site, ανεξάρτητο, ακηδεμόνευτο και υπάρχει για να αναδεικνύει προβλήματα, να προσπαθεί για την επίλυσή τους και για να δίνει «φωνή» σε όσους στερούν αυτό το δικαίωμα τα «συστημικά» ΜΜΕ του νομού και όχι μόνο.
Μην ξεχνάτε ότι… αν δεν σπάσουμε αυγά, ομελέτα δεν γίνεται.
Μέσα από την απάντησή σας διακρίνουμε μια αδυναμία συνεννόησης με την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας;
Την επόμενη κιόλας ημέρα του δημοσιεύματος, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας κ. Σπύρος Πολίτης επικοινώνησε με το «Ιlia.news» και μας διαβεβαίωσε ότι το θέμα θα λυθεί άμεσα. Άλλαξε κάτι μέσα σε αυτές τις λίγες ημέρες;
Προφανώς δεν γνωρίζετε ότι οι εγκαταστάσεις της πρώην Πανεπιστημιακής Σχολής της Αμαλιάδας έχουν παραχωρηθεί από τον δήμο Ήλιδας για την λειτουργία (όταν γίνει ποτέ αυτό) παραρτήματος της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης.
Θέλουμε επίσης να ρωτήσουμε, αφού τα μαθήματα του Δ.Ι.Ε.Κ. Αμαλιάδας θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα και μάλιστα απόγευμα, δεν μπορείτε να παραχωρήσετε την αίθουσα συνεδριάσεων του προσωπικού (δίπλα ακριβώς από το κτίριο της Διοίκησης); Και χώρο έχει και γραφεία και κλιματισμό και παράθυρα.
Ο προτζέκτορας, ο πίνακας και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν πέρυσι οι σπουδαστές τι απέγιναν;
Λύσεις, παρεμβάσεις και τομές χρειάζεται ο τόπος κα Αγγελάκου και όχι απαντήσεις σε επιθετικό τόνο.
Απάντηση στο Ilia.news σχετικά με την υλοποίηση εργαστηριακών μαθημάτων του ΔΙΕΚ Αμαλιάδας






