ΗΛΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Δώστε στους αγρότες των όμορων χωριών Ρουπάκι, Κόροιβος και Αγία Μαύρα τις εκτάσεις του Ινστιτούτου»

  • 5
    Shares

ΜΙΑ ΕΥΣΤΟΧΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Την αξιοποίηση ανενεργών σήμερα εκτάσεων του άλλοτε Ινστιτούτου Κοροίβου από τους ανθρώπους της υπαίθρου, δηλαδή τους αγρότες μας, που ζουν στα όμορα χωριά Ρουπάκι, Κόροιβος και Αγία Μαύρα, ζητά ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη «Όλα από την αρχή» Θοδωρής Βασιλόπουλος.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, πρόκειται για εκτάσεις με «πλούσιο» υπέδαφος για την παραγωγή μας και η εκμετάλλευσή της από Ηλείους που θα μπορούσαν εκεί να έχουν κάποιο εισόδημα ή ακόμη και σε άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη και θέλουν ένα μέρος της γης να το καλλιεργήσουν, θα είχε θετικά αποτελέσματα και για τους ίδιους και για την πολύπαθη τοπική μας οικονομία.

Από τη στιγμή –σημειώνει ο κ. Βασιλόπουλος- που δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το Ινστιτούτο, είναι κρίμα και άδικο αυτές οι εκτάσεις να βρίσκονται σε αδράνεια και να μην μπαίνουν στην αγροτική μας παραγωγή, ώστε να γίνουν λειτουργικές και προσοδοφόρες.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, ο οποίος είναι και εξαιρετικός γνώστης των αγροτικών θεμάτων και της κατάστασης που επικρατεί με τις περισσότερες από τις καλλιέργειές μας, κάνει σίγουρα μια εξαιρετική πρόταση που δε θα πρέπει να αγνοηθεί αφού κινείται σε θετική κατεύθυνση και με απολύτως δικαιολογημένη αιτία…


  • 5
    Shares