ΗΛΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Δ. Ήλιδας: Οι εκλογές τελειώνουν εδώ – PUBLIC ISSUE και ΕΣΡ ξεσκεπάζουν τους πολιτικούς απατεώνες και ψεύτες

  • 276
    Shares

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ «ΑΔΕΙΑΣΜΑ» ΣΕ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ PUBLIC ISSUE!

Μια ημέρα αφότου το ΕΣΡ (Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο) που είναι και το μόνο αρμόδιο για την εποπτεία και τον έλεγχο ερευνών στην χώρα, δήλωσε ότι δεν έχει κατατεθεί –ως όφειλε– καμία δημοσκόπηση της εταιρεία PUBLIC ISSUE για λογαριασμό του Γιάννη Λυμπέρη, έρχεται και η ίδια η εταιρεία να απαντήσει ξεκάθαρα και να αδειάσει τον πρώην δήμαρχο, λέγοντας ότι πρόκειται για κείμενο εργασίας ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΜΟ και ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ για να αναπαραχθεί από μέσα ενημέρωσης καθοιονδήποτε τρόπο.

Η ίδια η εταιρεία αναφέρει ότι δεν έκανε ποτέ δημοσκόπηση, αλλά… μια έρευνα κοινής γνώμης (που είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τις δημοσκοπήσεις που διέπονται από το Ν. 2603/2007) και μάλιστα αναφέρει ότι δεν θέλει αυτές οι έρευνές της να εμπλέκονται σε προεκλογικά τερτίπια!

Αυτός είναι και ο λόγος που στην απάντησή της η PUBLIC ISSUE δεν υπεισέρχεται στα αμείλικτα ερωτήματα Χριστοδουλόπουλου:

• ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ;
• ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ;
• ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ;
• ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ;

Τα ερωτήματα αυτά υπέβαλε από την πρώτη στιγμή με επιστολή του στο ΕΣΡ, το ΣΕΔΕΑ που είναι το συνδικαλιστικό όργανο ορισμένων εταιρειών ερευνών και στο οποίο συμμετέχει η PUBLIC ISSUE, ο σημερινός και αυριανός δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

«ΜΑΥΡΑ» ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΕ «ΜΑΥΡΑ» ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ!

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ!

ΣΤΙΣ 26 ΜΑΪΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Όπως απέδειξε η έγκυρη και κατατεθειμένη στο ΕΣΡ έρευνα της VOX POP ANALYSIS, με αριθμό μητρώου ΕΣΡ 63, η οποία διενεργήθηκε υπό τους όρους του Νόμου 3603/2007 και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο δείγμα από αυτό που προβλέπεται, η νίκη Χριστοδουλόπουλου και η επικράτηση της λογικής έναντι του ψεύδους, είναι δεδομένη.

ΚΥΡΙΕ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ, ΤΟΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

 


  • 276
    Shares