ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δ. Θανόπουλος: «Όσοι αμφισβητούν τα κρούσματα, τους προσκαλώ να κάτσουν στα αποδυτήρια μαζί τους»


Φέρει ένα βαρύ οικογενειακό φορτίο. Είναι Αντιπρόεδρος στη Θύελλα Πατρών, γιος ενός από τους μακροβιότερους Προέδρους στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, του Τάκη Θανόπουλου, αλλά και «βαφτιστίρι» του ιστορικού ηγέτη της Θύελλας, του Φώτη Αραβαντινού, το όνομα του οποίου φέρει το ιδιόκτητο γήπεδο του συλλόγου με το μυθικό Γρύπα στο στήθος, ιστορικό έμβλημα της πόλης των Πατρών.

Ο Δημήτρης Θανόπουλος, ο οποίος με περηφάνια πάντοτε μιλάει για τη μακρά ιστορία -από το 1930- του συλλόγου των Προσφυγικών της Πάτρας, θέλησε να παρέμβει με αφορμή αυτά τα οποία κυκλοφορούν στην πιάτσα και αμφισβητούν την αξιοπιστία και εγκυρότητα των τεστ στα οποία έχει υποβληθεί η ομάδα. Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε στο ilia.news, προτρέπει όσους αμφισβητούν ότι η Θύελλα έχει κρούσματα covid-19, να πάνε μια μέρα μαζί με τους παίκτες αυτούς και να καθίσουν κοντά τους:

«Προτείνω σε όσους αμφισβητούν ότι έχουμε κρούσματα, να έρθουν μια μέρα και να καθίσουν στα ίδια αποδυτήρια με τους ποδοσφαιριστές αυτούς», ανέφερε.