Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022
22.3 C
Pýrgos

Δ.Κωνσταντόπουλος : «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι» (βίντεο)

spot_img

Την πραγματική κατάσταση στο Δήμο Ήλιδας, δείχνει με ένα ενημερωτικό σποτάκι ο Υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Στο 13λεπτο ενημερωτικό σποτάκι, ο κ. Κωνσταντόπουλος, περνά από τα «ημιτελή» όπως αναφέρει, έργα των δημοτικών Αρχών Λυμπέρη και Χριστοδουλόπουλου και κάνει γνωστά τα τεράστια ποσά που δαπανήθηκαν για την κατασκευή τους χωρίς όμως μέχρι σήμερα να λειτουργούν.

Συγκεκριμένα ξεκινά με την εδώ και 15 χρόνια νέα πτέρυγα του νοσοκομείου Αμαλιάδας για την οποία δαπανήθηκαν πάνω από 5 εκ ευρώ ενώ το έργο δεν έχει ακόμα παραδοθεί και την απώλεια της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το Δήμο. Συνεχίζει με το διυλιστήριο του Φράγματος Πηνειού και τα plus 50 εκ ευρώ για ένα έργο που δεν χρησιμοποιείται για το λόγο που κατασκευάστηκε.

Ακολουθεί το μείζον θέμα της τουριστικής ανάπτυξης στο Φράγμα Πηνειού, το … μπερδεμένο πρόβλημα της για Τρίτη φορά επισκευής του τουριστικού περιπτέρου. Φτάνοντας στην πόλη ο κ Κωνσταντόπουλος μιλά για το … βιοκλιματικό πάρκο, την «ντροπή του κέντρου της Αμαλιάδας» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Η συγκεκριμένη προσπάθεια εντάσσετε στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας που εδώ και αρκετούς μήνες έχει ξεκινήσει ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος με στόχο να μάθουν οι κάτοικοι της πόλης την αλήθεια γύρω από τα «έργα Λυμπέρη – Χριστοδουλόπουλου».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα