ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Δ.Κωνσταντόπουλος: Η πιο «δυνατή» σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη – Αφιέρωμα του ΑΝΤ1 !!!(βίντεο)

  • 61
    Shares

Ένα ξεχωριστό, νοσταλγικό ρεπορτάζ που αποκαλύπτει άγνωστες και γνωστές πτυχές από τη ζωή του νέου πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη, από τη βρεφική του ηλικία έως και σήμερα, πρόβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων!

Μέσα σε αυτό το ρεπορτάζ γίνεται ιδιαίτερη και ξεχωριστή αναφορά στη σχέση του πρωθυπουργού με τον Ηλείο κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, μια σχέση η οποία ξεκινά από το 1992, όταν ο κ. Κωνσταντόπουλος ήταν εκπαιδευτής του κ. Μητσοτάκη στην αεροπορική βάση της Νέας Αγχιάλου, όπου υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία!

Η αναφορά του ρεπορτάζ συγκίνησε και τον ίδιο τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει χαρακτηριστικά: «Συγκινήθηκα πολύ με την αναφορά του ονόματος μου στο αφιέρωμα του Αnt1 στον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη για την πορεία της ζωής του σχετικά με την πρώτη γνωριμία μας το 1992 ως εκπαιδευτής του στην Πολεμική αεροπορία όπου πράγματι, όπως αναφέρει το αφιέρωμα, χτίστηκε έκτοτε μια πολύ δυνατή σχέση που κρατάει έως σήμερα και για πάντα».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


  • 61
    Shares