Δ. Χάρδας: “Υπάρχουν άγρυπνοι φρουροί…”

spot_img

Προτεινόμενα

Την αντίδραση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, κ. Δημήτρη Χάρδα,  προκάλεσε η χθεσινή δημοσιοποίηση της συνέντευξης του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, κ. Λεωνίδα Βαρουξή.

Ο κ. Χάρδας συγκεκριμένα ανέφερε ότι η συνέντευξη του κ. Βαρουξή έγινε σε χρόνο πονηρό κι επικίνδυνο για το λιμάνι της Κυλλήνης.

Στην αναφορά του κ. Βαρουξή, ότι σε περίπτωση συνένωσης των λιμανιών το Κατάκολο θα πρέπει να είναι μητροπολιτικός λιμένας, ο κ. Χάρδας απάντησε πως, «αυτό έχει επιχειρηθεί στο παρελθόν και απέτυχε , και απέτυχε γιατί στον πρώην δήμο Κάστρου- Κυλλήνης υπάρχουν άγρυπνοι φρουροί που ξέρουν να περιφρουρήσουν το λιμάνι τους .. Σαν πρόεδρος του Δημοτικού  Συμβουλίου και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Κυλλήνης θα μιλήσουμε πλέον με οικονομικούς και τεχνικούς όρους και εκεί θα αποδειχτεί όπως και προγενέστερα ότι το πρώτο λιμάνι της Ηλείας είναι της Κυλλήνης και όχι του Κατακόλου» .

Σε άλλο σημείο της αναφοράς του ο κ. Χάρδας τόνισε πως, «θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι το δημοτικό συμβούλιο δεν έχει κάνει καμία συζήτηση για όλα αυτά που δηλώνει ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Κατακόλου και δεν έχει αποδεχθεί τετελεσμένα γεγονότα αλλά ούτε και δέχεται τελεσίγραφα. Δηλώνουμε, λοιπόν, ότι το λιμάνι της Κυλλήνης έπαιζε, παίζει και θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νομό μας και τη Δυτική Ελλάδα»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα