ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είδε το ίδιο… «έργο» σε επανάληψη!


Στη Γαστούνη προκειμένου να παρακολουθήσει και να «ακτινογραφήσει» τον Αίαντα, προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, του Παμβουπρασιακού, την Κυριακή του Θωμά, βρέθηκε ο Μίκι Τσίρκοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός, είδε και αυτός, αυτό που είδαν όλοι και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Το πώς έχασε ο Αίας μέσα από τα χέρια του ένα τέτοιο παιχνίδι.

Και επειδή η παροιμία λέει, «άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας», αλλά και επειδή η δημοσιογραφία χρειάζεται κάπου-κάπου επίμονες και αδιάκριτες ερωτήσεις, το ilia.news μπήκε στον πειρασμό να ρωτήσει έναν έμπειρο τεχνικό, όπως ο  Μίκι Τσίρκοβιτς, γιατί ανατράπηκε τελικά αυτό το παιχνίδι  και πού αποδίδει αυτός την απρόσμενη αυτή εξέλιξη. Ο Τσίρκοβιτς, απάντησε: «Ανάλογη κατάσταση και ήττα, βιώσαμε και εμείς στο παιχνίδι μας στο Διαβολίτσι. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχαμε φέρει στα μέτρα μας, είχαμε προηγηθεί και δείχναμε να ελέγχουμε. Αποδεικνύεται αφενός ότι τίποτα δεν τελειώνει πριν σφυρίξει ο διαιτητής, αφετέρου ότι ο κ. Παλαμάρας, έχει στα χέρια τους κάποιους εξαιρετικούς παίκτες από τη μέση και μπροστά, τους οποίους ίσως για λόγους φυσικής κατάστασης, επιλέγει να τους ρίχνει στα τελευταία λεπτά. Αυτό συνέβη και με εμάς, αυτό συνέβη και στο παιχνίδι που παρακολούθησα στη Γαστούνη».

 

«Ο Αίας διαθέτει ποιότητα»

Για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, τον Αίαντα, ο οποίος ήταν και ο λόγος της παρουσίας του χθες στη Γαστούνη, ο Μίκι Τσίρκοβιτς ανέφερε: «Ο Αίας είναι μια εξαιρετική ομάδα. Διαθέτει κάποιες ποιοτικές μονάδες και είναι πολύ επικίνδυνος αντίπαλος. Έχει καλή φυσική κατάσταση. Αυτό το περίμενα, αλλά το είδα και χθες. Εμείς, θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό, γνωρίζοντας ότι είναι ένα ηλειακό ντέρμπι. Θα δουλέψουμε πάνω στην τακτική μας και θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τα λάθη μας, γιατί στο παιχνίδι αυτό, θα μετρήσει ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

 

Πλήρωσε το δώρο η διοίκηση

Σήμερα ο Παμβουπρασιακός είχε την τελευταία του προπόνηση πριν το Πάσχα. Η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες, συναντήθηκαν για τελευταία φορά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη του Πάσχα. Η διοίκηση, παρούσα στην προπόνηση, κατέβαλλε το δώρο του Πάσχα στους ποδοσφαιριστές, με τον Μίκι Τσίρκοβιτς να θέλει δημόσια να σχολιάσει αυτό: «Θα ήθελα για άλλη μια φορά, να σταθώ στη στάση της διοίκησης, η οποία εδώ και χρόνια, δείχνει ότι είναι συνεπέστατη απέναντι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα το πω για άλλη μια φορά, είναι τιμή μου που δουλεύω σε μια ομάδα, όπως η ομάδα της Βάρδας».