«Είμαι 20 χρόνια στα γήπεδα και σε σένα δεν έχω να αποδείξω τίποτα»

spot_img

Προτεινόμενα

Με νέα ανάρτησή του ο Ανδρέας Γούρμος, επανέρχεται στο θέμα της αποχώρησής του από τη Βάρδα και επιτίθεται στον Ηλία Φωτόπουλο, στον οποίο λέει ότι δεν έχει να του αποδείξει τίποτα, παραθέτοντας και κάποιους διαλόγους από τους οποίους έγιναν κατά τη συνάντηση που είχαν για να συζητηθεί η ανανέωση.

(Δείτε σχετικό θέμα εδώ):

https://ilia.news

 

Και εδώ:

https://ilia.news

Ο Ανδρέας Γούρμος, ανάρτησε σήμερα τα παρακάτω:

«Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά!!το πρώτο ραντεβού έγινε με παράγοντα που μου είπε εάν έχω όρεξη να παίξω μπάλα φέτος γιατί ακούω διάφορα στις καφετέριες και ότι έχουμε παράπονα από σένα από την παρουσία πέρσι!!

Και του απαντώ, έχεις δίκιο αλλά η ομάδα τερμάτισε τρίτη θέση. δεν την πήγα εγώ τρίτη αλλά όλα τα παιδιά (που δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους). Πάμε μετά στην δεύτερη συνάντηση που έγινε με σύσσωμο το συμβούλιο παρόντος και του προπονητή! Τα λόγια ακριβώς είναι τα εξής του προπονητή! Δεν είσαι στις βασικές μου επιλογές και καθρέπτης είναι το γήπεδο ! Απόδειξέ μου ότι αξίζει να παίξεις!! Και ότι πέρσι σε έβαζα αναγκαστικά γιατί δεν είχα δεύτερη επιλογή! Και ότι φέτος έχω άλλο πλάνο στο μυαλό μου αλλά εάν αξίζεις θα παίξεις! και πάμε τώρα στην απάντηση μου σε αυτά που έγραψες!  Εγώ προσωπικά δεν έχω να σου αποδείξω τίποτα,  εάν αξίζει να παίξω η όχι!! Έχω 20 χρόνια στα γήπεδα και δεν χρειάζομαι να σου αποδείξω τίποτα εσένα προσωπικά! Εάν εγώ φοβάμαι τα δύσκολα άσε να το ξέρω εγώ πολύ καλά και όχι εσύ! Και όταν λες είχα μάθει στα εύκολα τόσα χρόνια σε όσες ομάδες έχω παίξει, ήμουν το μοναδικό σέντερ φορ, έχεις απόλυτο δίκιο !! Καλύτερα να σταματήσω εδω γιατί θα γίνω πολύ κακός! Και κρατάω μόνο την ανακοίνωση τις ομάδας στο σαιτ και εύχομαι να εκπληρωθούν οι στόχοι τους!!».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα