Είμαστε παρόντες και παρούσες στο Δήμο μας, είμαστε απέναντι στις πολιτικές και τακτικές  του κ. Λιατσή

spot_img

Προτεινόμενα

Με αφορμή τα σχόλια πολλών συμπολιτών, φίλων Δημοκρατικών, Αριστερών Προοδευτικών και Φιλελεύθερων, η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πύργου έχει επανειλημμένα στηλιτεύσει την πολιτική Λιατσή στο Δήμο Πύργου, όπως και των υπολοίπων παλαιών πολιτικών προσώπων.

Η ανακοίνωση που διαβάζετε είναι συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων από το κόμμα μας, που έχουν γίνει πολλάκις για τον κ. Λιατσή. Τονίζουμε για μία ακόμη φορά την αδιαφορία και την ανικανότητα της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Είμαστε παρόντες και παρούσες στο Δήμο μας, είμαστε απέναντι στις πολιτικές και τακτικές  του κ. Λιατσή και δεν κάνει καλό στην Τοπική αυτοδιοίκηση τα σχόλια περί απουσίας ΣΥΡΙΖΑ, όταν οι ίδιοι εκλιπαρούν για τη στήριξη τους από το κόμμα μας, σχόλια ανθρώπων που επί χρόνια εμπλέκονται και έχουν κάνει κακό στον Πύργο.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 27/8/2018 με αυξημένη πλειοψηφία, και όχι ομόφωνα όπως γράφτηκε σε μεγάλη τοπική εφημερίδα, αποφασίστηκε να δοθεί το χρυσό κλειδί του Δήμου Πύργου στην Ευεργέτιδα κ. Μαριάννα Λάτση. Το κόμμα μας είναι αντίθετο σε τέτοιες πολιτικές ενέργειες, εφ’ ενός γιατί ο κ. Λιατσής δικαιολογεί την ανυπαρξία του και την ανικανότητά του, αφ’ ετέρου υπάρχουν θέματα Πολιτικής, Ιστορίας και γενικότερα θέμα με την ονοματοδοσία των Δημοσίων χώρων, δρόμων, πλατειών, λιμανιών, κτιρίων, που σίγουρα ο Δήμαρχος κ. Λιατσής δεν μας πείθει οτι  όλα αυτά τα κάνει χωρίς προσωπική υστεροβουλία. Τουλάχιστον δεν έχει προηγηθεί  συζήτηση, διαβούλευση με τους πολίτες και δέσμευση ότι υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο ονοματοδοσίας. Μάλλον και γι’ αυτό το θέμα αποφασίζει μόνος του.

Ο Δήμος Πύργου δεν έχει ενταχθεί σε κανένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα πολύ περισσότερο σε πρόγραμμα κοινωνικής Αλληλεγγύης και αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης. Η κυβέρνηση έχει προτείνει προγράμματα και δράσεις που ο κ. Λιατσής έχει αποφασίσει να μην τα υλοποιεί. Ίσως χρησιμοποιεί το Δήμο για Αντιπολίτευση και δεν ξεχνά τις πολιτικές του καταβολές που είναι εμφανείς σε όλους. Εκλιπαρεί για χρήματα και δωρεές από την κ. Μ. Λάτση χωρίς σχέδιο και διχάζει την κοινή γνώμη για θέματα δευτερεύουσας σημασίας για τους Δημότες μας.

Το πολύ λυπηρό είναι οτι πέρασε η απόφαση με αυξημένη πλειοψηφία. Οι παλιές παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό συμβούλιο παρασύρθηκαν και δεν είδαν το θέμα σοβαρά. Συναίνεσαν στην αυθαιρεσία του Δημάρχου. Γι’ αυτό χρειάζεται μία νέα πνοή, μία νέα ελπίδα για να διώξει το αδιέξοδο στο Δήμο μας, στον Πύργο μας. Στο νέο τοπίο που διαμορφώνει η Απλή Αναλογική και ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι, τα πρόσωπα και οι παρατάξεις θα χρειαστούν πειστικότερα και πιο ουσιαστικά επιχειρήματα για να αποφασίζουν. Με τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ Ι θα λειτουργήσει η Δημοκρατία και οι συλλογικότητες θα έχουν πιο ουσιαστικό και σημαντικό λόγο.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΕΙΑΣ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα