ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ

Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχουμε όλοι στις εκλογές – θα σηματοδοτήσει την διεύρυνση και την αναβάθμιση του θεσμού του Επιμελητηρίου


Γεώργιος  Αναγνωστόπουλος- Τμήμα Εμπορικό 

Ο Γεώργιος  Αναγνωστόπουλος, γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1973. Τελείωσε το Λύκειο στον Πύργο και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.  Διετέλεσε καθηγητής φυσικής αγωγής στο 3ο Αθλητικό Γυμνάσιο Αμαλιάδας από το 2006-2010. Εργάστηκε ως προπονητής Μπάσκετ στις ομάδες του Ηρακλή Πύργου και του «Α.Ο Ολυμπιονίκης», δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον Πύργο.  Είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου από το 2013 και είναι  Γραμματέας του Επιχειρηματικού Συλλόγου Ηλείας. Είναι άγαμος.

Ο Γεώργιος  Αναγνωστόπουλος σε δήλωση του σημείωσε: «Στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι ένα Επιμελητήριο, ανοιχτό σε όλους, το οποίο μέσα από αξίες και αρχές να στηρίζει το σύνολο των ενεργών επαγγελματιών. Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε το Επιμελητήριο θα πρέπει να λειτουργεί ως μοχλός ανάπτυξης,  προκειμένου να προσφέρει στο σύνολο των μελών του, στην τοπική αλλά και στην Εθνική μας οικονομία τα μέγιστα δυνατά οφέλη. Η ανάπτυξη της τοπικής μας οικονομίας μπορεί να έρθει εάν όλοι μαζί συντεταγμένα εργαστούμε για το σκοπό αυτό μέσα από έναν ανεξάρτητο φορέα που θα εξυπηρετεί το σύνολο των επαγγελματιών και όχι μόνο μία μικρή μερίδα αυτών. Αυτό το οποίο χρειαζόμαστε είναι ένα Επιμελητήριο το οποίο θα στηρίζει ουσιαστικά τις επιχειρήσεις αλλά και τους επαγγελματίες και θα συνδράμει όλους τους νέους που θα θελήσουν να ασχοληθούν πραγματικά με τον Επιχειρείν σε επίπεδο Νομό. Έχουμε ανάγκη από ένα Επιμελητήριο που θα έχει ως βασικό του γνώμονα την εξωστρέφεια.

Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχουμε όλοι στις εκλογές που θα γίνουν στις 16 και στις 17 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Ηλείας. Η παρουσία όσο το δυνατό μεγαλύτερου αριθμού εκλογέων στην διαδικασία,  θα σηματοδοτήσει την διεύρυνση και την αναβάθμιση του θεσμού του Επιμελητηρίου».

www.facebook.com