34.7 C
Pýrgos
Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2021

Είστε απλοί παρατηρητές στα προβλήματα  της καθημερινότητάς μας!

spot_img

Προτείνουμε να Δείτε

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ:  «ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙΣ…

Είστε απλοί παρατηρητές στα προβλήματα  της καθημερινότητάς μας!

ΤΟΝΙΖΕΙ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

«Για ποια ηλεκτρονική πλατφόρμα μιλάτε; Εδώ δεν μπορείτε να λύσετε ούτε ένα μικρό πρόβλημα, να καλύψετε μια λακούβα και να αλλάξετε μια λάμπα και λέτε ότι τώρα ενδιαφέρεστε για τον πολίτη μέσω διαδικτύου; Ποιον εμπαίζετε τελικά;  Tα ερωτήματα αυτά καταθέτει για την Δημ. Αρχή ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, επισημαίνοντας τα παρακάτω:

 

«Σε παρατεταμένη διαχρονική κατάσταση αδιαφορίας, εγκατάλειψης και αλαζονικής συμπεριφοράς απέναντι σε όλους μας και για την καθημερινότητά μας, η Δημ. Αρχή προσπαθεί να… διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να μας ανακοινώσει ότι τώρα δήθεν ενδιαφέρεται και με …ψηφιακό τρόπο!

 

Όταν την ίδια ώρα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και τα πιο απλά πράγματα για τη ζωή μας, όπως την αλλαγή μιας λάμπας φωτισμού, την επικάλυψη μιας λακούβας που μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα, τον καθαρισμό περιοχών από μπάζα και εγκαταλελειμένων οικοπέδων και κατοικιών και άλλων συσσωρευμένων τέτοιων προβλημάτων.

 

Εγκαινιάζει λοιπόν μια πλατφόρμα που ο δημότης θα λέει το  ζήτημά του, πράγμα αυτονόητο βεβαίως για την εποχή μας που θα έπρεπε να προχωρήσει εδώ και καιρό. Έστω και αργά όμως, χαιρετίζω αυτή την κίνηση και αναμένω να μπορέσει να βοηθήσει τους συμπολίτες μας.

 

ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΓΥΡΑ

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

 

Όμως αυτό δεν αναιρεί τη γενική διαπίστωση ότι στη Δημ. Αρχή Ήλιδας… «έχουν χάσει τη μπάλα». Σύνηθες πλέον φαινόμενο, να μην γνωρίζουν, να μην επισκέπτονται να μην βλέπουν γύρω τους τι συμβαίνει και να …καλούν τους δημότες να τους λένε ποιο είναι το πρόβλημά τους και που, μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας!

 

Φαντασθείτε αν λειτουργούν έτσι, πως θα το λύσουν την επόμενη μέρα!..

 

Είναι λυπηρό η Δημοτική Αρχή ουσιαστικά να μην μας σέβεται και να μας «εμπαίζει» με τέτοιες τακτικές για να αποκομίσει επικοινωνιακά οφέλη… Και από την άλλη η αντιπολίτευση «συμπλέουσα» με τη Δημ. Αρχή να αρκείται στο γνωστό: «άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει…»

 

ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ

 

Αγαπητέ Γ. Λυμπέρη και Χρ. Χριστοδουλόπουλε αλλά και όσοι διατελέσατε ή βρίσκεστε και σήμερα σε θεσμικές θέσεις εργασίας στον Δήμο μας σας ενημερώνω ότι από το 2015 εγγράφως και επανειλημμένα με επιμονή έως και τώρα καταθέτω αίτημα για τον καθαρισμό εγκαταλελλειμένης  οικίας στον οικισμός της Ανάληψης.

Πριν από ένα έτος και σε συζήτηση που είχα με τον Αντιδήμαρχο κ. Χριστοφόρου υπήρξε για πρώτη φορά ενδιαφέρον, και μπράβο του για την ανταπόκριση που έδειξε. Επισημαίνω όμως ότι τελικά χρειάστηκε να ζητήσω την παρέμβαση από το Τμήμα Υγιεινής της Περιφέρειας.

 

Η ανωτέρω υπηρεσία ενήργησε άμεσα, έγινε αρχικώς αυτοψία, επέστρεψε μετά από κάποιους μήνες και έγινε ξανά αυτοψία, με τον Δήμο να μου απαντά ότι η Τεχνική Υπηρεσία του δεν έχει αρμοδιότητα.

 

Έτσι, κάποια στιγμή βρέθηκα σε θέση να καταθέτω για το ίδιο θέμα ως μάρτυρας κατόπιν ενεργοποίησης της Εισαγγελέως.

Σήμερα δυστυχώς η κατάσταση παραμένει ίδια και το ακίνητο στο κέντρο της Ανάληψης να παραμένει ως εστία μόλυνσης επικίνδυνο για την ασφάλεια πολιτών και της δημόσιας υγείας.

 

Τα συμπεράσματα κατόπιν τούτου δικά σας!!

 

Αυτή η εικόνα κ. Δήμαρχε, παρουσιάζεται απ’ άκρη σε άκρη στον Δήμο μας, με την αγανάκτηση μας να είναι στο “κόκκινο…”.

Και κάτι τελευταίο: Από το «είμαι Δήμαρχος» και προβάλλοντας τα στήθη να διακατέχεσαι από αλαζονεία εξουσίας με το «έτσι θέλω» μέχρι να σκύβεις πάνω στα προβλήματα και να τα λύνεις αλλά και να βάζεις το χέρι βαθιά στη δική σου τσέπη για να προσφέρεις έχει μεγάλη απόσταση…».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα