ΗΛΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑ

Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία του Συλλόγου Παραπληγικών-Κινητικά Αναπήρων ΠΕ Ηλείας


Εγκαινιάστηκαν χθες Τρίτη 10 Οκτωβρίου, τα νέα γραφεία του Συλλόγου Παραπληγικών-Κινητικά Αναπήρων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης(ΚΕΦΙΑΠ), στον Πύργο.

Ειδικότερα χθες το πρωί, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παράδοσης-παραλαβής των νέων γραφείων, με τα μέλη του Συλλόγου, να ευχαριστούν τον Διοικητή του ΓΝ Ηλείας, κ. Κώστα Διαμαντόπουλος, τα μέλη του ΔΣ του ΓΝ Ηλείας, τους εργαζόμενους του ΚΕΦΙΑΠ, τους εκπροσώπους της ΠΕ Ηλείας καθώς και όλους όσους στηρίζουν τις δράσεις του Συλλόγου, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής, των ατόμων με αναπηρία.

Το νέο γραφείο του Συλλόγου θα βρίσκεται στο γραφείο 17( δίπλα από το γυμναστήριο του Κέντρου), και θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή μεταξύ 10:00-13:00(τηλ 2621360877).

Ο Διοικητής του ΓΝ Ηλείας κ. Κώστας Διαμαντόπουλος, δήλωσε ότι η Διοίκηση του ΓΝ Ηλείας θα είναι δίπλα στον Σύλλογο και θα συνεχίσουν την συνεργασία, ενώ παρών στην εκδήλωση ήταν ο βοηθός Περιφερειάρχη Ολυμπισμού, Αθλητισμού, Πολιτισμού κ. Δημήτρης Κωσταριάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος, η γραμματέας του Συλλόγου ΑμεΑ “Ήλις”, κα. Αγαθή Ρηγοπούλου, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Ηλείας της ΕΑΑΝ κ. Ζώης Υφαντής, ο επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου κ. Χάρης Μιχαλακόπουλος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατακόλου κ. Σπύρος Χιώνης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Παντελής Παπαναγιώτου, ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους και τον κ. Κώστα Διαμαντόπουλος και τόνισε ότι οι δράσεις του Συλλόγου και οι επαφές του με όλη την Ηλεία θα συνεχιστούν και παράλληλα επεσήμανε πως ήδη έχει ξεκινήσει μια συζήτηση για την ανάπτυξη συνεργασίας με τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Τέλος, ο κ. Παπαναγιώτου απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον κοινό, να συμμετάσχει στις δραστηριότητες που θα κάνει ο Σύλλογος με το Σύστημα Δασοπροσκόπων Τ.Ε. Πύργου την Κυριακή 15 και το Σάββατο 21 Οκτωβρίου μεταξύ 18:00-21:00 στο Πάρκο ΣΠΚ, όπου θα γίνει και συγκέντρωση καπακίων για την ανταλλαγή με αναπηρικά αμαξίδια.