ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Εγκαταλείπουν» προκλητικά τους πυροπαθείς δανειολήπτες…


ΘΟΔΩΡΟΣ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗΣ

«Εγκαταλείπουν» προκλητικά τους πυροπαθείς δανειολήπτες…

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ… ΕΦΟΡΙΑ!

Τον απάραδεκτο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση το θέμα των πυροπαθών δανειοληπτών της Ηλείας και άλλων πέντε πυρόπληκτων νομών «καυτηριάζει» με χθεσινή δήλωσή του ο πολιτευτής Ηλείας Θόδωρος Βλαγκούλης.

 

Ίδια και απαράλλακτη τακτική όπως συμβαίνει και με άλλα θέματα, ακολουθείται και εδώ, σημειώνει ο κ. Βλαγκούλης προσθέτοντας: «Δεν μπορεί κανείς, ούτε να κάνει μικροπολιτική, ούτε να υπόσχεται ανεκπλήρωτα πράγματα σε ανθρώπους που αγωνιούν με τη «θηλιά στο λαιμό» είτε για την επιχείρησή τους, είτε για το ίδιο τους το σπίτι. Δυστυχώς όμως αυτό κάνουν μέχρι τώρα.

 

Τελευταία δέσμευσή τους ήταν, να εντάξουν τα πυρόπληκτα δάνεια σε ρύθμιση που θα ερχόταν στη συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο. Η πρόταση ωστόσο ήρθε, και δεν περιλαμβάνει πουθενά τους πυρόπληκτους δανειολήπτε, πολλοί από τους οποίους είχαν πιστέψει και είχαν στηρίξει εκεί τις ελπίδες τους.

 

Αν δεν αναθεωρηθεί αυτή η τακτική και συνεχισθεί η διαδικασία της κοροϊδίας είναι δεδομένο ότι οι δανειολήπτες θα υποστούν μεγαλύτερο οικονομικό «στραγγαλισμό» αυτή τη φορά από τα ξένα  funds που θα τους έχουν ρίξει οι Τράπεζες ή ακόμη και από το Ελληνικό Δημόσιο αν έχουν οι οφειλές τους μεταφερθεί με την άρση των κρατικών εγγυήσεων στις Εφορίες», κατέληξε ο κ. Βλαγκούλης.