ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΕ/ΕΠΟ: Αναβολή για τον Μάιο οι αποφάσεις για τη Γ΄ Εθνική-Ψηφίστηκε το πρώτο σκέλος της εισήγησης

  • 21
    Shares

Μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης συνεχιζόταν η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία είχε πολύ μεγάλο όγκο θεαμάτων προς συζήτηση. Κοινή συνισταμένη όλων ήταν το γεγονός ότι μετά και τις τελευταίες αποφάσεις της Κυβέρνησης, τα πρωταθλήματα είναι αδύνατον να επιστρέψουν στη δράση και να αγωνιστούν ξανά οι ομάδες.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

Κατά συνέπεια, με ανοιχτό το ενδεχόμενο της ολοκλήρωσης ή όχι της Super League 1, το σενάριο της αναδιάρθρωσης και συγχώνευσης σε Super League 2 και Football League, δεν μπορεί να γίνει κανένας υπολογισμός αυτή τη στιγμή, εκτίμηση, αλλά και πολύ περισσότερο να παρθεί απόφαση για τη Γ΄ Εθνική.

Στελέχη της ΕΠΟ, διατείνονταν ότι οι αποφάσεις για τη Γ΄ Εθνική, οι οποίες αφορούν άμεσα τον Ολυμπιακό Ζαχάρως και τον Πανηλειακό, αλλά και την τύχη τους, θα ληφθούν στα μέσα Μαΐου, σε επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και αφού πρώτα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της αναδιάρθρωσης στις μικρές επαγγελματικές κατηγορίες.

Πληροφορίες του ilia.news, έκαναν λόγο ότι η ΕΠΟ από χθες δέχεται αφόρητες πιέσεις από διάφορους κύκλους, προκειμένου να περάσει τα δικά τους, ακόμα και στις μικρότερες κατηγορίες, εκεί που φαινομενικά τα συμφέροντα δεν είναι και τόσο μεγάλα.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, πληροφορίες από κύκλους του Λευτέρη Αυγενάκη,  κάνουν λόγο ότι υπάρχει στα σκαριά σχέδιο αναδιάρθρωσης, το οποίο θα περιλαμβάνει δυο ομίλους στη Super League 2 και έξι ομίλους στη Γ΄ Εθνική.

Συνοψίζοντας, το βέβαιο είναι ότι ποδόσφαιρο δεν θα παιχτεί άλλο, ενώ λεπτομέρειες σχετικά με το «αύριο», τη διάρθρωση και την οργάνωση των πρωταθλημάτων, θα αποφασιστούν σταδιακά τις επόμενες μέρες και αφού πρώτα ξεκαθαρίσει το τοπίο στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Αναφορικά με τη Γ΄ Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα, το ilia.news παρουσίασε χθες τις εισηγήσεις της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, τις οποίες έλαβε χθες. Από αυτές, το πρώτο σκέλος, αυτό του πρόωρου τερματισμού των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων (από τη Γ΄ Εθνική και κάτω), ήταν το μοναδικό και το οποίο ψηφίστηκε.

Δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα:

Η τελική πρόταση της ΕΔ/ΕΠΟ: Ο Αίας ανεβαίνει στη Γ΄ Εθνική-«Αγωνία» για Ολυμπιακό Ζαχάρως και Πανηλειακό!!


  • 21
    Shares