ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΗΝΕΙΟΥ

Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή στο Τραγανό

  • 6
    Shares

«Το ΔΣ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών περιοχής Τραγανού «Η Ελπίδα» απευθύνει έκκληση σε όλους τους υγιείς συμπολίτες μας, αυτές τις δύσκολες στιγμές για τη χώρα μας, να δείξουμε όλοι την αλληλεγγύη και των ανθρωπιά μας.

Να μην αφήσουμε κανένα συνάνθρωπό μας, ασθενή ή πάσχοντα από Μεσογειακή Αναιμία, να κινδυνέψει αυτή τη κρίσιμη περίοδο εξαιτίας της δραματικής έλλειψης αίματος που παρατηρείται, λόγω της επιδημίας του κορονοϊού και των έκτακτων μέτρων.

Σας καλούμε να δείξετε για ακόμα μια φορά την ευαισθησία σας αυτή τη δύσκολη ώρα για την ελληνική κοινωνία και να προσφέρετε αυτό το πολύτιμο δώρο ζωής, το ΑΙΜΑ.

Σας προσκαλούμε στην Αιμοδοσία του Συλλόγου μας, την Κυριακή 24 Μαΐου 2020 και ώρα 9:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ., στο χώρο του Δημαρχείου της Δημοτικής Κοινότητας Τραγανού.

Θα φροντίσουμε να τηρηθούν και με τη δική σας συνεργασία, οι προβλεπόμενες οδηγίες για τα μέτρα προστασίας έναντι της λοίμωξης από το νέο κορονοϊό SARS – COV-2, ώστε η προσφορά αίματος να είναι ασφαλής και η ροή των Αιμοδοτών ελεγχόμενη.

Για ενημέρωση και διευκρινίσεις, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974 717874.

Συνεχίζουμε και αιμοδοτούμε – Συνεχίζουμε να χαρίζουμε ζωή.

Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε

Το ΔΣ εύχεται ολόψυχα υγεία σε σας και τις οικογένειές σας».


  • 6
    Shares