23.1 C
Pýrgos
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Ειδήσεις από την Α2: “Βόμβα” με Σάββα Αντωνόπουλο ο Εθνικός Γερακίου

spot_img

Προτεινόμενα

Μια μεταγραφή που αλλάζει τα δεδομένα στην Α2, πραγματοποίησε ο Εθνικός Γερακίου. Απέκτησε τον Σάββα Αντωνόπουλο τον οποίο και ανακοίνωσε:

“Το Deal ανάμεσα σε Εθνικό Γερακίου και τον επιθετικό Σάββα Αντωνόπουλο είναι γεγονός!Ο παίκτης τα βρήκε σε όλα με τη Διοίκηση της ομάδος και σίγουρα αποτελεί “είδηση” η προσθήκη του αφού αποτέλεσε “μήλον της έριδος”για πολλές ομάδες.Η ενίσχυση της ομάδας συνεχίζεται ώστε να παρουσιαστεί Δυνατή για το νέο πρωτάθλημα!

Τον καλοσωριζουμε στην “Οικογένεια” του Εθνικού και ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία!!

(Φώτο με τους κ.κ. Λιαπόπουλο, Λαμπρόπουλο, προπονητή Καλογερακο)

Αργοσβήνει ο Ηλειακός Λεχαινών

Ο Άρης Ιακωβάκης, με αφορμή την αδράνεια και αδυναμία εκλογής διοίκησης στον Ηλειακό, συνέταξε την ακόλουθη δημόσια επιστολή:

«Εν Λεχαινοίς τη 17 Νοεμβρίου 1930. Έπονται υπογραφές μελών». Είναι η τελευταία σελίδα του καταστατικού του Αθλητικού Σωματείου Ηλειακός Λεχαινών, που συντάχθηκε και αναγνωρίσθηκε πριν από 90 ολόκληρα χρόνια. Επί ενενήντα χρόνια, τα πρώτα με διαλείμματα, λόγω και της επικρατούσας εθνικής κατάστασης της χώρας και πάντως αδιαλείπτως τα τελευταία πενήντα ένα

(51) έτη, ασκεί δράση και προσφορά, άθληση για τους νέους και ψυχαγωγία για τους μεγαλύτερους.

Πριν από λίγες εβδομάδες, μετά από τρεις (3) διαδοχικές συνελεύσεις, δεν κατέστη δυνατόν να αναδειχθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ηλειακού Λεχαινών. Το ίδιο αποτέλεσμα είχε και προσπάθεια τριμελούς επιτροπής, για τον ίδιο ως άνω σκοπό. Το απερχόμενο υπό τον κύριο Αλεξανδρόπουλο Ανδρέα ΔΣ, σε πρόσφατη συνεδρίασή του, αποφάσισε να διοργανώσει εκδήλωση (χοροεσπερίδα) με την ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Παντελεήμονος στις 27/7/2019, να δηλώσει συμμετοχή στο προσεχές πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣΗ και αμέσως μετά να αναστείλει τις δράσεις και εργασίες του Συλλόγου.

Τί συνέβη λοιπόν και ένα σωματείο από τα πιο αγαπητά του Νομού μας και με 90 χρόνια δράση έχει αυτή την κατάληξη? Εκτιμώ ότι αυτό οφείλεται σε τρεις σοβαρούς λόγους:

– Οι πάσης φύσεως οικονομικές ενισχύσεις, επιχορηγήσεις της πολιτείας (ΓΓΑ, ΕΠΟ, ΕΠΣΗ, Δήμος) από καιρού έπαψαν παντελώς να υπάρχουν. Αντιθέτως η ΕΠΟ δια της ΕΠΣΗ, μετά την εφαρμογή και του καταστροφικού κατ’ εμέ αυτοδιοίκητου, επέβαλε διαφόρων ειδών χαράτσια (παράβολα, πρόστιμα, κάρτες προπονητών, διαιτησία αγώνων, παρατηρητής, ιατρική υποστήριξη, πιστοποιήσεις παραγόντων κλπ) στα σωματεία τα οποία είναι μέλη της. Ξεχνά εντελώς ότι διοικούνται από ερασιτέχνες παράγοντες, οι οποίοι διαθέτουν τον ελεύθερο χρόνο τους στην υπηρεσία της ομάδος τους και παράλληλα πληρώνουν τα ως άνω έξοδα από την τσέπη τους.

– Η τοπική κοινωνία (παράγοντες-φίλαθλοι) λόγω και της οικονομικής κρίσης κουράσθηκε να προσφέρει οικονομικά και Διοικητικά στον Σύλλογο.

– Πλήρως αποτυχημένος στρατηγικός Σχεδιασμός. Όλες οι Διοικήσεις των πολλών τελευταίων ετών απέτυχαν παταγωδώς να ακολουθήσουν ένα πετυχημένο μοντέλο λειτουργίας, δηλαδή σχεδιασμό για ότι αφορά την παραγωγή νέων παικτών, την στελέχωση της ομάδας και την προώθηση παικτών στις ανώτερες κατηγορίες ποδοσφαίρου. Δεν είναι άμοιρη ευθυνών και η αποχωρούσα Διοίκηση η οποία δια του προέδρου της ανακοίνωσε ότι η ομάδα διαθέτει μόνον “τρία (3) δελτία”.

Οι λόγοι της απαξίωσης όλοι αντιλαμβανόμεθα ότι είναι προφανείς. Το παραπάνω κείμενο συντάχθηκε για να ενημερωθεί το κοινό της πόλης των Λεχαινών, αλλά και της ευρύτερης  περιοχής για το σοβαρό ενδεχόμενο, να ανασταλούν οι δράσεις και οι εργασίες του Σωματείου, εντός των επόμενων, προσεχών ημερών.

Κάνω με τον τρόπο αυτό μια τελευταία έκκληση προς τους επιχειρηματίες και τους απλούς κατοίκους να βοηθήσουν είτε οικονομικά από το υστέρημά τους, είτε διαθέτοντας τον ελεύθερο χρόνο τους, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα νέο Δ/ΚΟ σχήμα. Ιδιαίτερη έκκληση απευθύνω προς τους ποδοσφαιριστές Λεχαινών και περιχώρων, να διαθέσουν τον εαυτό τους αφιλοκερδώς στην υπηρεσία της ομάδος, αυτή την κρίσιμη για την ύπαρξη του Σωματείου περίοδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την πολύχρονη πορεία του Συλλόγου, αρκετοί συμπολίτες (παίκτες, προπονητές, παράγοντες, φίλαθλοι) έζησαν αμέτρητες χαρές και συγκινήσεις. Σήμερα αποτελούν εξέχοντα μέλη (επιχειρηματιές, υπάλληλοι, επιστήμονες, αγρότες) της πόλεως των Λεχαινών και τους καλώ να συνεγερθούν εμπρός στο φάσμα της επαπειλούμενης διακοπής λειτουργίας του Συλλόγου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων τον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο για τη δημοσίευση του παρόντος.

Με τιμή,

Άρης Ιακωβάκης”.

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα