ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ειδήσεις από την Α2: Ενισχύθηκε με Γιάννη Ξενόφο το Γεράκι

  • 83
    Shares

Ακόμα μια πολύ δυνατή προσθήκη έκανε ο Εθνικός Γερακίου, ο οποίος έδεσε την άμυνα του με τον έμπειρο Γιάννη Ξενόφο, έναν παίκτη με παραστάσεις από την Α1 κατηγορία και τον Λευκό Αστέρα. Ο Εθνικός Γερακίου έχει στόχο την άνοδο στην Α1, διαθέτοντας γήπεδο και οργάνωση που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.

Πριν λίγο ανακοινώθηκε και επίσημα ο Γιάννης Ξενόφος (στη φωτογραφία με τον Ηλία Λαμπρόπουλο, τον Βάγια Λιαπόπουλο και τον Κώστα Μητρογιάννη.

Η ανακοίνωση:

“COLPO GROSSO” ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΞΕΝΟΦΟ!!!

” Έδεσε” και την άμυνα του ο Εθνικός Γερακίου αποκτώντας έναν πολύτιμο παίκτη με εξαιρετικά σπάνιο χαρακτήρα. Ο έμπειρος Γιάννης Ξενόφος έχει με επιτυχία αγωνιστεί σε πολλες ομάδες της Ηλείας και σε ανώτερη κατηγορία. Συστάσεις δεν χρειάζονται! Δέχτηκε προτάσεις από αρκετές ομάδες του Πύργου αλλά και του “Κάμπου” όμως επέλεξε να συνεχίσει στον Εθνικό Γερακίου για τη νέα σεζόν! Αυτό δεν είναι τυχαίο καθώς στο Γεράκι οι αθλητές βρίσκουν μία οργανωμένη ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Υπέροχο προπονητικό περιβάλλον στο καινούργιο χλοοτάπητα, σωστή προπόνηση/εκπαίδευση και οικογενειακό κλίμα.

Το Δ/Σ του Εθνικού Γερακίου καλωσορίζει το ΓΙΑΝΝΗ ΞΕΝΟΦΟ στην Οικογένειά του και εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με Υγεία!

(Φωτο:Λαμπρόπουλος Ηλίας,Ξενόφος Γιάννης,Λιαπόπουλος Βάγιας,Μιτρογιάννης Κώστας)

 

Λευκός Αστήρ

Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία του Λευκού Αστέρα, ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία του.

Από την περσινή ομάδα έχουν αποχωρήσει οι, Βυθούλκας, Λιαρόπουλος, Νεοφώτιστος, Καραντώνης, ενώ σταμάτησε από την ενεργό δράση ο Μουρούτης. Έχουν παραμείνει οι, Βασιλακόπουλος, Χριστακόπουλος, Τσέλος, Μουγκός, Τσιτσιρόπουλος, Ζώης Παναγιωτόπουλος, Καββαδίας, Ρούντα, ενώ υπάρχουν επαφές με κάποια ακόμη στελέχη της περσινής σεζόν για ανανέωση κι αυτών. Αποκτήθηκαν ως τώρα, ο Γιώργος Νικολόπουλος και ο Αντώνης Κανελλόπουλος, που έπαιξαν πέρυσι στον Ολυμπιακό Μυρτιάς.

 

Κεραυνός Βρίνας

Στην ομάδα έχουν ήδη ενταχθεί ως τώρα, ο γκολκήπερ Διονύσης Φιλιππόπουλος (πέρυσι Ολυμπιάδα Γουμέρου, προηγούμενα Ξενοφώντα, Δόξα Ελαιώνα, Ζαχάρω, Κεραυνό Καλλικώμου), ο Βασίλης Κουής (προηγούμενα Ξενοφώντα Κρεστένων και πέρυσι στο β’ γύρο στα Μακρίσια), ο Γιάννης Μυλωνάς (επίσης, προηγούμενα Ξενοφώντα Κρεστένων και πέρυσι στο β’ γύρο στα Μακρίσια), επέστρεψε ο έμπειρος Διονύσης Κιάμος (που είχε αγωνιστεί πέρυσι μόνο στον α’ γύρο), επέστρεψε κι ο νεαρός Γιάννης Τζίβας (πέρυσι στα Μακρίσια), ενώ ανανέωσε ο επιθετικός Σάκης Κηπουρός.

 

Πρόοδος Σαλμώνης

Στην Α2 θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Πρόοδος Σαλμώνης. Προπονητής θα είναι ο Δημήτρης Γεωργόπουλος, ενώ από πλευράς έμψυχου υλικού θα στηριχτεί και πάλι στους ντόπιους παίκτες κυρίως. Υπολογίζεται πως θα συνεχίσουν οι περισσότεροι από πέρυσι, και θα γίνουν κάποιες μεταγραφές, συν μερικές επιστροφές παικτών.


  • 83
    Shares