Εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας της Μονάδας Εμφραγμάτων Γενικού Νοσοκομείου Πύργου

spot_img

Προτεινόμενα

Εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας της Μονάδας Εμφραγμάτων Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, θα γίνει το Σάββατο  23 Ιουνίου στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Η Μονάδα Εμφραγμάτων ξεκίνησε τη λειτουργία της στις  4 -7-1998 με Διευθυντή τον Ράλλη Διονύσιο και ιατρούς τους Κατσιώλη Αθανάσιο και Ζήκα Άννα και προϊσταμένη τη Λεωνίδου Σοφία.

Στη μονάδα έχουν νοσηλευθεί 11.500 χιλιάδες περιστατικά από όλο το νομό καθώς και από επισκέπτες όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο.

Η Διευθύντρια Ζήκα Άννα και οι καρδιολόγοι της Μονάδας Εμφραγμάτων Κούλη Μαρία, Λινάρδου Βιργινία, Αποστολόπουλος Νικόλαος, Δημήτρουλα Θεοδώρα και Γεωργακοπούλου Αλεξάνδρα θα παρουσιάσουν καρδιολογικά θέματα.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η ομάδα των μαθητών του 3ο Γυμνάσιου Πύργου με την ταινία μικρού μήκους «μην κλαις γιέ μου θα τα λέμε στο messenger» που βραβεύτηκε στο διαγωνισμό της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Την ταινία θα παρουσιάσουν οι δημιουργοί της : Πυλαρινού Ειρήνη, Παναγόπουλος Ανδρέας, Σιδέρης Νίκος, Τζιράχου Λένια, Φραγκογιαννοπούλου Αντωνία, Σμαρνάκη Αναστασία, Χαμάκος Χρήστος και οι καθηγήτριες Ηλιοπούλου Ανδριάνα και Γεωργούλια Νέλλη.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα