9.9 C
Pýrgos
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Εκδήλωση Δημήτρη Κωνσταντόπουλου: Τόλμησε, το έκανε και πέτυχε !

spot_img

Εκδήλωση Δημήτρη Κωνσταντόπουλου

Κάλεσε το κοινό να δώσει ισχυρή αυτοδυναμία στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τόλμησε, το έκανε και πέτυχε

Σε μια πρωτοφανής για τα δεδομένα του Νομού Ηλείας εκδήλωση, ο δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας και πολιτικό στέλεχος της ΝΔ, κατάφερε να δείξει πως υπάρχει  ο ιδανικός τρόπος για να αναδείξεις τα βασικά ζητήματα του τόπου και να προτείνεις βιώσιμα σχέδια ανάπτυξης. Το σημαντικότερο είναι ότι ο κ. Κωνσταντόπουλος δικαιώθηκε για την επιλογή του, γιατί δεν προτίμησε την ασφάλεια του πληκτρολογίου για να προτείνει κάποιες λύσεις για το Νομό Ηλείας γραπτώς, αλλά τόλμησε να κάνει μια ανοικτή πολιτική συγκέντρωση, σε μια εποχή που ο κόσμος απέχει από τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Δεν φοβήθηκε να μιλήσει «ανοικτά» για όλους και για όλα, αντλώντας δύναμη και κουράγιο από την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου, ο οποίος τον ακολουθεί σε όλες τις εκδηλώσεις του, όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τα κοινά. Το ίδιο έγινε και χθες με εκατοντάδες φίλους του κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλου να δίνουν το παρόν σε αυτό το κάλεσμα ομοψυχίας, ενότητας και μιας νέας αρχής για το Νομό. Αυτή η επιλογή του τον δικαίωσε επίσης,  γιατί όχι μόνο η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολυπληθής αλλά και ενεργή. «Το κίνητρο μου για τη διοργάνωση της σημερινής εκδήλωσης είναι η αληθινή αγάπη για το τόπο μου και το γνήσιο ενδιαφέρον για το μέλλον του» τόνισε ο κ. Κωνσταντόπουλος. «Στα πλαίσια της μακρόχρονης προσπάθειας μου για να προσφέρω με όποιον τρόπο μπορώ στο τόπο μας, όπως πάντα πράττω, εντάσσεται και το σημερινό μου εγχείρημα το οποίο πρωτίστως στοχεύει στην ανάδειξη της αναγκαιότητας αφύπνισης και ενεργοποίησης των Ηλείων πολιτών αλλά και των φορέων και τοπικών πολιτικών δυνάμεων, πάνω σε καίρια ζητήματα της Ηλείας.

Η σημαντικότερη στιγμή της βραδιάς ήταν η προσωπική αναφορά αλλά και το κάλεσμα του κ. Κωνσταντόπουλου προς όλους τους παρευρισκόμενους να δώσουν ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί είναι ο μοναδικός πολιτικός που μπορεί αυτή τη στιγμή να δώσει στην Ελλάδα αυτά που τόσο άδικα απώλεσε τα τελευταία χρόνια. «Η κυβέρνηση Τσίπρα συνεχίζει να βυθίζει τη χώρα στη κρίση και στην απόγνωση και να πανηγυρίζει για τα επιδόματα φτώχειας και τις μειωμένες συντάξεις πείνας. Επικρατεί ο λαϊκισμός, ο κρατισμός, το πελατειακό κράτος, η αναξιοκρατία, η η γραφειοκρατία, η διαφθορά, αλλά κυρίως ο τυχοδιωκτισμός ενός ανίκανου Τσίπρα να κυβερνήσει. Η νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν πρέπει να είναι απλή νίκη, αλλά ισχυρή εντολή για σκληρή δουλειά για το καλό του τόπου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντόπουλος. Θεωρώ επιτακτική ανάγκη οι πολίτες να δώσουν ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη στις επερχόμενες εκλογές και θεωρώ δεδομένο ότι εάν η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τα καταφέρουν, η χώρα , ο τόπος μας, οι πολίτες, ο καθένας μας θα ζήσει ακόμα χειρότερες στιγμές, που η κρίση που έχουμε ζήσει τα τελευταία θα είναι «παράδεισος» μπροστά σε ότι θα συμβεί.

Τελειώνοντας την ομιλία του επισήμανε πως αυτή η εκδήλωση θα αφήσει το στίγμα της γιατί είναι η πρώτη συγκέντρωση στην Ηλεία, που επικεντρώθηκε σε προτάσεις ουσίας και όχι σε απολιθωμένες μικροπολιτικές νοοτροπίες του παρελθόντος. «Σήμερα η Ηλεία αποκτά πρόσωπο και χαρακτήρα με περιεχόμενο και αρχίζει να αναζητά διεξόδους διαφυγής από τη μιζέρια και την εγκατάλειψη. «Δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για το καλό όλων μας και κυρίως των παιδιών μας, από όποια θέση ο λαός της Ηλείας επιλέξει να βρίσκομαι», τόνισε ολοκληρώνοντας την ομιλία του καταχειροκροτούμενος ο κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα