ΗΛΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΠΗΝΕΙΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Εκδήλωση «νίκης» για τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο και στο Τραγανό!

  • 50
    Shares

«Εντολή» στον Πάνο Θεοδωρακόπουλο και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή, έδωσαν το βράδυ της Παρασκευής και οι κάτοικοι του Τραγανού, στην πρώτη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «Δήμος Πηνειού – Νέα Εποχή».

«Ο δήμος στους δημότες» είπε ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος ανεβαίνοντας καταχειροκροτούμενος στο βήμα του ομιλητή, αναπτύσσοντας αναλυτικό το πρόγραμμά του για το «αύριο» του δήμου Πηνειού. Ένα αύριο που οι δημότες θα είναι οι πρωταγωνιστές και όχι οι κομπάρσοι, που θα έχουν λόγο σε ότι καλό θα φέρει η διακυβέρνηση του δήμου από τον συνδυασμό του Πάνου Θεοδωρακόπουλου.

«Η πόρτα μου θα είναι συνέχεια, κάθε μέρα, όλη μέρα ανοιχτή για όλους τους δημότες» είπε ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος κερδίζοντας το πιο ζεστό και αληθινό χειροκρότημα. «Θα φτιάξουμε τον δήμο του μέλλοντος όπως τον θέλουμε και τον ονειρευόμαστε γιατί… ερχόμαστε από το μέλλον» συνέχισε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή», ανεβάζοντας στο βήμα όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού του!

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Πάνου Θεοδωρακόπουλου στο Τραγανό, ενώ έκλεισε με τον κόσμο να χειροκροτεί ασταμάτητα τον μελλοντικό δήμαρχο Πηνειού, μέσα σε μια «βροχή» πυροτεχνημάτων που έκαναν τη νύχτα μέρα!


  • 50
    Shares