ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΥΡΓΟΥ

Εκδήλωση  Πατριωτικών Δυνάμεων  στον Πύργο: «Να προλάβουμε να σωθεί η πατρίδα»!

  • 15
    Shares

Με επιτυχία έγινε την Κυριακή το πρωί στην αίθουσα της Π.Ε.Δ. στον Πύργο, η ανοιχτή εκδήλωση  με θέμα «Αυτοδιοίκηση και Πατριωτικές Δυνάμεις», που διοργάνωσαν η «Ανεγένεσις» στο δήμο Πύργου, καθώς το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο.

Στην εκδήλωση που συμμετείχαν αιρετοί, εκπρόσωποι φορέων και σημαντικά στελέχη από τον πατριωτικό χώρο, αναφέρθηκε ότι «ήλθε η ώρα των πράξεων και όχι των ωραίων λόγων», ενώ συγχρόνως επισημάνθηκε ότι «όλοι θα κριθούμε από τη δημόσια εργασία μας στην κατεύθυνση να προλάβουμε να σωθεί η πατρίδα».

Ακόμα τονίστηκε ότι «στις δύσκολες αυτές στιγμές, της προδοσίας στα εθνικά θέματα, της επιχείρησης αντικατάστασης πληθυσμού, της επίθεσης στην γλώσσα, στην ιστορία, στην θρησκεία και συνολικά στον πολιτισμό μας, απαντούμε με προσπάθεια για Ένωση των δυνάμεων του Πατριωτικού χώρου».

Ν’ αναφερθεί ότι σύμφωνα με ψήφισμα αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο σχετικά με , γύρω στα 30 από τα κόμματα που δηλώνουν πατριωτικά στοχεύουν  μια ευρύτερη ένωση του πατριωτικού χώρου και στις δημοτικές καις στις βουλευτικές εκλογές.

 


  • 15
    Shares