Εκδήλωση στο σύλλογο Πολυτέκνων Πύργου: «Προσφέρουν παρά τις μεγάλες αντιξοότητες…»

spot_img

Προτεινόμενα

Η προσφορά των πολύτεκνων οικογενειών στην Ελληνική κοινωνία, παρά τις αντίξοες συνθήκες που υπάρχουν λόγω της οικονομικής κρίσης, αναφέρθηκε στη διάρκεια της εκδήλωσης που έγινε στο συνεδριακό χώρο του συλλόγου Πολυτέκνων Πύργου, με αφορμή των έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Αρχικά τελέστηκε δοξολογία και  αγιασμός χοροστατούντος  του σεβ. Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε  για τους πολύτεκνους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, λόγω και των φορολογικών και άλλων μέτρων που λαμβάνονται εκ μέρους  των κυβερνήσεων.

Λαμβάνοντας εξάλλου το λόγο η πρόεδρος του συλλόγου Πολυτέκνων Πύργου κ. Μαργαρίτα Ηλιοπούλου, αφού ευχαρίστησε το Μητροπολίτη Ηλείας για την προσφορά του προς τις πολυμελείς οικογένειες, υπογράμμισε ότι είναι πολύ λίγοι οι φορείς που ενδιαφέρονται πραγματικά για τους πολύτεκνους…

Ακόμη η κ. Ηλιοπούλου μίλησε και για τα παλιά στελέχη των πολύτεκνων που συνέβαλαν και στην αγορά του χώρου που διαμορφώθηκε ειδικά για τις ανάγκες του συλλόγου.

Επίσης για παρουσία των μικρών μαθητών στο δημοτικό σχολείο και την αντιμετώπιση που πρέπει να έχουν από γονείς και εκπαιδευτικούς, μίλησε ο δάσκαλος και πολύτεκνος κ. Παν. Χρονόπουλος, ο οποίος απέσπασε θερμό χειροκρότημα.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν σχολικές τσάντες στα παιδιά των πολύτεκνων και η γιορτή έκλεισε με την παράθεση μικρής δεξίωσης προς τιμήν των εκατοντάδων παρευρισκόμενων πολύτεκνων με τα παιδιά τους, καθώς και τοπικών φορέων.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα