Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
20 C
Pýrgos

Εκδηλώσεις για τον Νίκο Μπελογιάννη σε Πύργο και Αμαλιάδα

spot_img

Στον Πύργο

 

Έκθεση με αρχειακό υλικό 20 – 24 Μαρτίου στα γραφεία της Τ.Ε Ηλείας του ΚΚΕ. Η έκθεση θα είναι καθημερινά ανοιχτή από τις 5:00μμ-9:00 μμ.

Στα πλαίσια της έκθεσης την Δευτέρα 21 Μάρτη στις 8:00 μ.μ. θα γίνει προβολή του ντοκιμαντέρ «Μακρόνησος: Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά» και την Πέμπτη 24 Μάρτη στις 8:30 μ.μ. θα γίνει προβολή βίντεο για τη ζωή του Ν. Μπελογιάννη το οποίο είναι παραγωγή της ΚΟ.

 

Στην Αμαλιάδα

 

Έκθεση με αρχειακό υλικό 27 Μαρτίου – 3 Απριλίου στο Πολυχώρο Πολιτισμού Αμαλιάδας. Η έκθεση θα είναι καθημερινά ανοιχτή από τις 5:00μμ-9:00 μμ. Παρασκευή 1 Απριλίου και Σάββατο 2 Απριλίου θα είναι ανοιχτή και τα πρωινά από 10:00 π.μ.-1:00μ.μ.

Στα πλαίσια της έκθεσης: την Δευτέρα 28 Μάρτη στις 8:30 μ.μ. θα γίνει προβολή του ντοκιμαντέρ: «Μακρόνησος: Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά» στο cine cinema . Την Τρίτη 29 Μάρτη στις 8:30 μ.μ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης και θα γίνει εκδήλωση με θέμα το αστικό πολιτικό σύστημα και το αστικό δίκαιο. Θα φωταγωγηθεί ο χώρος της έκθεσης με το πορτραίτο του Νίκου Μπελογιάννη.

Την Κυριακή 3 Απριλίου στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η Πολιτική εκδήλωση στην πλ. Μπελογιάννη, με ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα και καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Την ίδια μέρα, πριν την εκδήλωση, στο κτήριο που στεγάζεται σήμερα το 1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας όπου αποφοίτησε ο Ν. Μπελογιάννης, ο Δ. Κουτσούμπας θα κάνει τα αποκαλυπτήρια μαρμάρινης επιγραφής προς τιμήν του Νίκου Μπελογιάννη.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα