Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
22.3 C
Pýrgos

Εκδόθηκε το δελτίο του Δαλαβούρα-Τί σημαίνει αυτό για τον ίδιο και τη Νίκη Τραγανού

spot_img

Εκδόθηκε το δελτίο του Σταύρου Δαλαβούρα από την ΕΠΟ και κατά συνέπεια έχει δικαίωμα να δηλώσει “παρών” στο προσεχές παιχνίδι της ομάδας του με τον Ηλειακό Βαρθολομιού. Ωστόσο αν ο Αστέρας επιμείνει και κυνηγήσει την υπόθεση, ενδεχομένως και αφού αποδειχθεί ότι υπάρχει πλαστογράφηση της ελευθέρας του παίκτη, διότι πρακτικά γι’ αυτό μιλάει ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, τότε θα υπάρξουν κάποιες συνέπειες.

Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση θα φύγει από την ΕΙΠ/ΕΠΟ και θα διαβιβαστεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία θα λάβει και τις αποφάσεις της, να ανακαλέσει ή όχι το δελτίο. Όπως αναφέρει το άρθρο 34 του ΚΑΠ, μέχρι να ανακληθεί το δελτίο, ο παίκτης έχει δικαίωμα να παίξει κανονικά και τα αποελέσματα παραμένουν ισχυρά, ακόμα και αν αυτό ανακληθεί στην πορεία.

Σε περίπτωση ανάκλησης, δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ξανά. Εάν για την ανάκληση, διαπιστωθεί δόλος από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, τότε αυτός τιμωρείται με τριετή αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Εάν διαπιστωθεί δόλος της ομάδας του, τότε αφαιρούνται από αυτήν πέντε βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα. Αν διαπιστωθεί ευθύνη και των δυο, τιμωρούνται και οι δυο με τις προβλεπόμενες ποινές. Εν προκειμένω και επειδή η Νίκη Τραγανού δεν προσκομίζει η ίδια την ελευθέρας, είναι δύσκολο να κατηγορηθεί για δόλο, κατά συνέπεια, δεν φαίνεται να κινδυνεύει άμεσα σε τιμωρία, ακόμα και αν γίνει ανάκληση του δελτίου.

Εκδόθηκε το δελτίο του Δαλαβούρα-Τί σημαίνει αυτό για τον ίδιο και τη Νίκη Τραγανού

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα