ΗΛΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ

Εκλογές από το Σύλλογο δασκάλων και νηπιαγωγών Πύργου

  • 4
    Shares

Εκλογές πραγματοποίησαν χθες δάσκαλοι και νηπιαγωγοί προκειμένου να αναδείξουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Πύργου και Περιφερειών. Νωρίς το πρωί πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση όπου και τέθηκαν μία σειρά από ζητήματα τα οποία απασχολούν τους εκπαιδευτικούς.

Το μεσημέρι άνοιξαν οι κάλπες και προσήλθαν συνολικά 325 εκπαιδευτικοί οι οποίοι κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρείς παρατάξεις, την «Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πύργου», την «Νέα Πνοή» και την «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών.

Υπήρχαν 38 λευκά και 2 άκυρα . Η «Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πύργου» αναδείχτηκε πρώτη καθώς συγκέντρωσε 126 ψήφους και καταλαμβάνει τρείς έδρες στο νέο διοικητικό συμβούλιο, ακολουθεί η «Νέα Πνοή» όπου συγκέντρωσε 89 ψήφους και καταλαμβάνει δύο έδρες ενώ η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» συγκέντρωσε 70 ψήφους και καταλαμβάνει δύο έδρες.

Το νέο διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου και Περιχώρων αναμένεται να συγκροτηθεί σε Σώμα τις επόμενες ημέρες .

 


  • 4
    Shares