ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ

Εκλογές για το Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδας και Ηλείας


 

Την ερχόμενη Κυριακή 26 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη των Διοικητικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας και του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας.

Ειδικότερα, για τον Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδα, μοναδικός υποψήφιος θα είναι ο κ. Θανάσης Θεοδόσης ο οποίος θα διαδεχθεί τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Νίκο Κυπρούλη, ενώ για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο υποψήφιοι θα είναι: ο κ. Αλέξανδρος Γεωργουλής, κ. Σωκράτης Καλύβας, κ. Χρήστος Ξουρής, κ. Γεράσιμος Παπαγιαννόπουλος, κ. Βησσαρίων Πολύδωρος, κ. Γεώργιο Τζίμας και ο κ. Εμμανουήλ Μπριμπιλής. Από τους επτά θα εκλεγούν οι τέσσερις.

Όσο αφορά για τον Δικηγορικό Σύλλογο Ηλείας, μοναδικός υποψήφιος για Πρόεδρος του Συλλόγου, είναι ο νυν Πρόεδρος κ. Δημήτρης Δημητρουλόπουλος και υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο είναι: κ. Γεωργουλόπουλος Ιωάννης, κ. Γιαννάτος Κωνσταντίνος, κ. Γιαννόπουλος Βασίλειος, κ. Δάρρας Αθανάσιος, κα. Κατσιαδράμη Ακριβή, κ. Λαϊνόπουλος Νικόλαος, κ. Λιατσής Σπυρίδων, κ. Μαραγκουδάκης Αγησίλαος, κα. Μπεβούδα Μαρίνα, κ. Μπράμος Παναγιώτης, κα. Σταθοπούλου Ιωάννα-Μαρία. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα αναλάβει καθήκοντα 1 Ιανουαρίου 2018 με 4ετή θητεία.

Τέλος, οι εκλογές θα διενεργηθούν στα γραφεία των δύο δικηγορικών συλλόγων.