ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκλογές ΕΠΟ: «Εγκρίνονται» όλες οι υποψηφιότητες

  • 10
    Shares

Κανονικά υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ θα ανακηρυχθεί την Κυριακή σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilia.news, ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Και μαζί με την υποψηφιότητα του πρώην αρχηγού της εθνικής ομάδας, θα ανακηρυχθούν και όλες οι υποψηφιότητες για την Ε.Ε.. Με άλλα λόγια, θα ανακηρυχθούν κανονικά μαζί με την υποψηφιότητα της Ηλείας και της Βίκυς Δημητρακοπούλου, και όλες εκείνες των πρώην διεθνών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των προσώπων που στηρίζει ανεπίσημα η «συμμαχία».

Πάντα με βάση πηγές του ilia.news, κρίνεται ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό κώλυμα για κανέναν εφόσον έχει τη στήριξη της ΕΠΣ στην οποία ανήκει και τον υποδεικνύει. Και πως η τριμελής εκλογική επιτροπή της Ομοσπονδίας, δεν ερμηνεύει το Καταστατικό ή τους Νόμους. Παράλληλα και αναφορικά με το θέμα του Θοδωρή Ζαγοράκη, οι ίδιες πάντα «πηγές», υποστηρίζουν ότι δουλειά της επιτροπής είναι να εξετάσει αν έχουν υποβληθεί όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τίποτα περισσότερο.

Από εκεί και πέρα, όποιο μέλος της ΕΠΟ, δηλαδή μια ΕΠΣ, έχει αντίθετη άποψη, περί ερμηνείας του Καταστατικού ή του Νόμου, ή έχει να προσκομίσει στοιχεία περί οποιουδήποτε κωλύματος, θα κληθεί μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο με τη σειρά του θα είναι και το μόνο αρμόδιο να αποφανθεί για την εγκυρότητα ή μη, της οποιαδήποτε υποψηφιότητας.


  • 10
    Shares