ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκλογές ΕΠΟ: Περνούν από έλεγχο όλες οι υποψηφιότητες

  • 9
    Shares

Από τον έλεγχο της εκλογικής επιτροπής της ΕΠΟ θα περάσουν όλες, μηδεμιάς εξαιρουμένης, οι υποψηφιότητες για τον Πρόεδρο και την Ε.Ε. της ΕΠΟ. Και ακολούθως θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων. Το ερώτημα είναι αν η εκλογική επιτροπή θα προχωρήσει σε έναν τυπικό έλεγχο, αρκούμενη στις βεβαιώσεις μη κωλύματος, ή θα μπει στην ουσία.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilia.news, επειδή υπάρχουν βάσιμες αμφιβολίες για την εγκυρότητα των υποψηφιοτήτων, με πρώτη αυτή του Θοδωρή Ζαγοράκη, είναι πολύ πιθανό να έχουμε προσφυγές από Ενώσεις-μέλη της ΕΠΟ, προκειμένου οι εκλογές να διεξαχθούν 100% με νόμιμο τρόπο και να αποφευχθεί πιθανό φιάσκο ακύρωσης των εκλογών και προσφυγών στη Δικαιοσύνη για διορισμό διοικούσας επιτροπής.

Για την υπόθεση του Θοδωρή Ζαγοράκη, θα χρειαστεί  νομική ερμηνεία, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να οδηγηθούμε σε ακύρωση της εκλογικής διαδικασίας.

Η Εκλογική Επιτρπή, την οποία αποτελούν οι κ.κ. Παυλίδης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), Καστίδης (ΕΠΣ Δράμας), Στογιαννίδης (ΕΠΣ Πέλλας), θα ανακηρύξει την προσεχή Κυριακή τις υποψηφιότητες και από εκεί και πέρα θα δούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα.

Ήδη και με βάση νεότερα δημοσιεύματα, αρκετές υποψηφιότητες της αντιπολίτευσης δεν φέρουν τη στήριξη τουλάχιστον μιας επιπλέον Ένωσης πέραν της δικής τους.  Απομένει να δούμε ποιες είναι αυτές, ή αν είναι ακόμα και όλες όπως επιμένουν κάποιες πλευρές. Τις τελευταίες μέρες στα «στέκια» κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι  υπήρχε και από την πλευρά της πλειοψηφίας θέμα εγκυρότητας κάποιας υποψηφιότητας.

Θυμίζουμε ότι από πλευράς Ηλείας, υπάρχει η υποψηφιότητα της Βίκυς Δημητρακοπούλου, την οποία υπέδειξε η ΕΠΣΗ.


  • 9
    Shares