ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκλογές ΕΠΟ: Τα “μαγειρέματα”της “συμμαχίας” προκειμένου να αποτραπεί εκλογή της Ηλείας


Εκλογές έχουμε στην ΕΠΟ και άρα και μαγειρέματα. Κοινό μυστικό είναι ότι οι έντεκα (με τον Ζαγοράκη δώδεκα)  που θα εκλεγούν, θα απολαμβάνουν της στήριξης της συμμαχίας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ η οποία κινεί τα νήματα στην Ομοσπονδία την τελευταία τετραετία, με συμφωνία μεταξύ των δυο για το περίφημο πια «6-6». Σαράντα πέντε περίπου Ενώσεις, παραμένουν «μπετόν» σε αυτή τη συμμαχία και άρα δεν υπάρχει τρόπος εισόδου στην Εκτελεστική Επιτροπή άλλων Ενώσεων.

 

Παρά τις προσπάθειες του Θοδωρή Ζαγοράκη να επιτύχει ένα σχήμα κοινής αποδοχής, φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Ή έστω με τέτοιο τρόπο ώστε να διαταράξει τις ισορροπίες. Ήδη στο διαδίκτυο έχουν κάνει την εμφάνισή τους και ονόματα τα οποία θα απαρτίζουν τη νέα Εκτελεστική Επιτροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilia.news, αυτή τη στιγμή στη συμμαχία κοιτάζουν να προλάβουν το ενδεχόμενο, από κάποιο λάθος ή κάποια παράλειψη, για τον οποιονδήποτε λόγο που δεν μπορεί να προσδιοριστεί, να προκύψει ένα κώλυμα υποψηφίου την τελευταία στιγμή, οπότε θα εισέλθει στην Εκτελεστική Επιτροπή κάποιος υποψήφιος εκτός συμμαχίας. Ήδη έχουν φτάσει οι πληροφορίες ότι είναι πιθανό η Ηλεία να προτείνει υποψηφιότητα και άρα να πάμε σε ένα ψηφοδέλτιο των 11+1. Οπότε και εκείνο το οποίο σχεδιάζουν, είναι να κατεβάσουν περισσότερους από έντεκα υποψήφιους, έναν ή δυο παραπάνω, προκειμένου να προλάβουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ήδη, εξετάζεται σοβαρά να μην κατέβει υποψήφιος ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, ο οποίος έχει συμπληρώσει το 70ο έτος της ηλικίας του. Μάλιστα σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, δίνει εκτός λίστας τον Σταύρο Ψαρρόπουλο. Μια λίστα, η οποία εκτός από τον Θοδωρή Ζαγοράκη, περιλαμβάνει ακόμα τους Δημητρίου (Αθήνα), Τζαφέρη (Δ. Αττική), Φύτρα (Αργολίδα), Παπαχρήστου (Αιτωλοακαρνανία), Δανιήλ (Αχαΐα), Θωμαΐδη (Αθήνα), Γαβριηλίδη (Θράκη), Χατζησαρόγλου (Δράμα), Αντωνίου (Πέλλα), Μπουχλαριώτη (Λάρισα) και Κουπτσίδη (Γρεβενά).

Οι έντεκα που θα εκλεγούν (με τον Ζαγοράκη δώδεκα), θα προστεθούν στους πέντε που προέρχονται από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και θα έχουμε την τελική 17μελη σύνθεση της Ε.Ε.