Εκλογές στην Ομάδα Παραγωγών ελαιολάδου Αμαλιάδας

spot_img

Προτεινόμενα

Tο απόγευμα της τετάρτης στα γραφεία της Ομάδας Παραγωγών ελαιολάδου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση στην διάρκεια της οποίας σύμφωνα με το Ν. 4384/14,έγινε η τροποποίηση του ειδικού κανονισμού λειτουργίας της Οργάνωσης ,  εξελέγη η Εφορευτική Επιτροπή και στη συνέχεια προχώρησαν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της Διαχειριστικής Επιτροπής και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Έπειτα προχώρησαν σε εκλογή εννεαμελούς Διαχειριστικής Επιτροπής, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Φρούτων, Λαχανικών, Σιτηρών, Ελαιολάδου Αμαλιάδας ‘Εύφορη Γη’& Ομάδα Παραγωγών ελαιολάδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως επισημάνθηκε ότι ήταν αναγκαίο να προχωρήσουν οι παραπάνω διαδικασίες γιατί στις 31 Δεκεμβρίου ολοκληρώνονται τα τριετή επιχειρησιακά προγράμματα των Ομάδων ελαιοπαραγωγών και από 1η Ιανουαρίου 2018 αναμένεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τα νέα τριετή προγράμματα 2018-2021.

Και γι αυτό η Ομάδα Παραγωγών της Αμαλιάδας θέλει να είναι έτοιμη προκειμένου να καταθέσει το επιχειρησιακό της πρόγραμμα.

Στην εκλογική διαδικασία, συμμετείχαν στην ψηφοφορία που έγινε παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου 42 άτομα και όλα τα ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα.

-Διαχειριστική Επιτροπή έλαβαν: Αχαμνός Γ. 25 ψήφους, Αναγνωστόπουλος Κωνσταντίνος 14, Βαλιανάτος Χρήστος 37, Ζωγράφος Ανδρέας 3, Κακαλέτρης Σωτήριος 13, Λαγκαδινός Δημήτριος 25, Νάνος Παναγιώτης 15, Ντυμένος Αθανάσιος 19 και Χριστοδουλόπουλος Διονύσιος 11. Εκλέγονται και οι εννέα.

-Εξελεγκτική Επιτροπή έλαβαν: Βλασσόπουλος Η. 20 ψήφους, Γκρίλλας Απόστολος 20, Καραφλός Δημοσθένης 18. Λαγκαδινός Γεώργιος 15 και Μπερούκα Κατίνα 21.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα