ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκλογές στον Εκπολιτιστικό και Φυσιολατρικό Σύλλογο Αγίου Ιωάννου Αμαλιάδας «Η Αστρινιά»

  • 4
    Shares

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 ο Σύλλογος ΑΣΤΡΙΝΙΑ πραγματοποίησε την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές.

Από την εκλογική διαδικασία προέκυψε και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο κατά αλφαβητική σειρά: Δημητρόπουλος Γεώργιος του Κωνσταντίνου, Διονυσοπούλου Σοφία του Ξενοφών, Καλημέρη Ουρανία του Γεωργίου, Κλάδης Παναγιώτης του Νικολάου, Κόλλιας Φώτιος του Αγγέλου, Μαδούρα Ιωάννα του Αθανασίου, Μπαρτζίλα Αθανασία του Διονυσίου, Μανθόπουλος Χρήστος του Χαράλαμπου, Τσούλου – Τουτούνη Θάλεια του Δημητρίου. Αναπληρωματικοί: Κόλλιας Φώτιος του Αγγέλου, Μανθόπουλος Χρήστος του Χαράλαμπου.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή: Μπαρτζίλας Διονύσιος του Κωνσταντίνου, Τασσοπούλου Γεωργία του Αγγέλου, Τσούλου Ζαχάρω του Δημητρίου. Αναπληρωματική: Σπυροπούλου Στεφανία του Κωνσταντίνου.

Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα και προχώρησε σε ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου, αντιπροέδρου, γραμματέα, ταμία και υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων. Εξ αυτών εξελέγησαν οι κάτωθι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσούλου – Τουτούνη Θάλεια του Δημητρίου. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Διονυσοπούλου Σοφία του Ξενοφών. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μπαρτζίλα Αθανασία του Διονυσίου. ΤΑΜΙΑΣ: Μαδούρα Ιωάννα του Αθανασίου. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Καλημέρη Ουρανία του Γεωργίου. ΜΕΛΗ: Δημητρόπουλος Γεώργιος του Κωνσταντίνου και Κλάδης Παναγιώτης του Νικολάου.

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. ευχαριστεί όλα τα μέλη του συλλόγου, για την άψογη τακτική γενική συνέλευση, και εκλογική διαδικασία και υπόσχεται ότι θα φανεί αντάξια στις προσδοκίες του συλλόγου και θα δουλέψει συλλογικά για το καλό του τόπου και του συλλόγου. Επίσης ευχαριστεί όλα τα μέλη που τους επέλεξαν να ηγηθούν του συλλόγου γι’ αυτήν την θητεία!


  • 4
    Shares