Εκ νέου Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π-ΝΟ.Δ.Ε  ΗΛΕΙΑΣ  ο Χρήστος Γαβράς

spot_img

Προτεινόμενα

Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟ.Δ.Ε.) Ηλείας και πάλι ο Χρήστος Γαβράς

Τη θητεία του στο τιμόνι της Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟ.Δ.Ε.) Ηλείας ανανέωσε ο κ. Χρήστος Γαβράς, καθώς ήταν το μοναδικό στέλεχος που υπέβαλε υποψηφιότητα ενόψει των εσωκομματικών διαδικασιών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στο νομό.

Η υποβολή για την κατάθεση υποψηφιοτήτων έληξε την Παρασκευή, 1η Οκτωβρίου με τον κ. Γαβρά να ανακηρύσσεται πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟ.Δ.Ε.), χωρίς να χρειαστεί να στηθούν κάλπες.

Αγαπητές/οί Νεοδημεκράτησες/ες,

Αποτελεί για εμένα πρωτόγνωρη εμπειρία να ανακηρύσσομαι πρόεδρος της Νομαρχιακής μας Οργάνωσης. Το γεγονός αυτό, αποτελέσματα της καθολικής αναγνώρισης εκ μέρους του οργανωμένου δυναμικού της Παράταξης στο Νομό των άοκνων προσπαθειών των τελευταίων ετών, αποτελεί τιμή αλλά παράλληλα και μεγάλη ευθύνη.

Ευθύνη με την οποία τόσα χρόνια πορεύτηκα και η οποία χαρακτήριζε και θα συνεχίσει να χαρακτηρίζει κάθε μου βήμα.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνοδοιπόρος αυτά τα χρόνια, χωρίς των οποίων την συνδρομή δεν θα καταφέρναμε να “βάψουμε” γαλάζια την Ηλεία, τόσο στις περιφεριακές όσο και στις εθνικές Εκλογές, νίκες ορόσημο για την Ηλεία και την Δυτική Ελλάδα.

Δέσμευση μου αποτελεί πως και στο πνεύμα αυτού του εκλογικού αποτελέσματος, θα κινηθούμε όλοι ενωμένοι, χωρίς αποκλεισμούς, με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας και της Παράταξης που όλοι υπηρετούμε.

 

Χρήστος Γαβράς Πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π-ΝΟ.Δ.Ε  ΗΛΕΊΑΣ

Δ.Ε.Ε.Π-ΝΟ.Δ.Ε.  Ν.Δ. ΗΛΕΙΑΣ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα