ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκπέμπει SOS το “καμάρι” της Νέας Μανολάδας


Η άλλοτε κραταιά στην Ηλεία ομάδα της Δόξας Νέας Μανολάδας, μια ομάδα η οποία έγινε πανελληνίως γνωστή για τις πορείες της στη Γ΄ Εθνική και το Κύπελλο, περνάει δύσκολη καμπή. Ελάχιστοι άνθρωποι παρευρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση, σημειώθηκε έλλειψη απαρτίας  και αποφασίστηκε να γίνει μια ακόμα προσπάθεια την ερχόμενη Πέμπτη.

Είναι κοινό μυστικό, ότι ισχυροί χρηματοδότες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν υπάρχουν, ενώ ο ενθουσιασμός του κόσμου έχει υποχωρήσει, με αποτέλεσμα το μέλλον να φαντάζει δυσοίωνο. Κάποιοι το χαρακτηρίζουν ως μια νομοτελειακή πορεία, καθώς είναι αδύνατον οι ίδιοι άνθρωποι κάθε χρόνο να συντηρούν μια ομάδα η οποία απευθύνεται σε μια πολύ μικρή περιοχή. Κάποιοι έχουν κάνει λόγο για ανάγκη ενός πιο “ρεαλιστικού” και “τεχνοκρατικού” πλάνου για το μέλλον, ώστε η Δόξα να ξοδεύει όσα αντέχει να ξοδέψει. Στο τραπέζι σίγουρα πέφτουν πολλές απόψεις. Το μόνο βέβαιο όμως είναι ότι χωρίς συμμετοχή και ενδιαφέρον, ακόμα και η παρουσία στο Πρωτάθλημα της Α1, δεν μπορεί να θεωρηθεί πλέον δεδομένη.

Η ανακοίνωση της Δόξας:

«Μετά και τη σημερινή γενική συνέλευση, όπου παρευρέθηκαν ελάχιστα άτομα, μιας ΟΜΑΔΑΣ που φέτος κλείνει 60 χρόνια ιστορίας, το μέλλον δείχνει αβέβαιο καθώς λύσεις και προτάσεις δεν υπάρχουν για να είναι βιώσιμη η λειτουργία της.

Τελευταία προσπάθεια συσπείρωσης ΟΛΩΝ μας και ανάδειξης Δ.Σ ορίζεται την προσεχή Πέμπτη 19 Ιουλίου στις 21:00, στο κοινοτικό κατάστημα του χωριού μας».