Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
20.3 C
Pýrgos

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τους εμβολιασμούς, από την Π.Ε Ηλείας

spot_img

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης της κοινωνίας, σχετικά με τη χρησιμότητα του εμβολιασμού στην καταπολέμηση της πανδημίας της Covid-19, ξεκινά με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, και τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Ηλείας.

Η εκστρατεία, με τίτλο «Εμβολιάζομαι γιατί νοιάζομαι», θα υλοποιηθεί μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Ηλείας, με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Ηλείας, και των επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Γιαννόπουλος και η προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ασημίνα Χαλικιά, είχαν συνάντηση συνεργασίας με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας, Κώστα Νικολούτσο και Κώστα Λεβέντη αντίστοιχα, προκειμένου να οργανωθεί ο τρόπος διανομής του υλικού για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Εντός των επόμενων ημερών, μέσω του Επιμελητηρίου, θα διανεμηθούν αφίσες σε όλες τις επιχειρήσεις της Π.Ε Ηλείας, προκειμένου να αναρτηθούν σε εμφανή σημεία στους χώρους τους, καθώς επίσης και ενημερωτικά φυλλάδια προς διάθεση στους καταναλωτές. Η διανομή φυλλαδίων προς τους πολίτες θα πραγματοποιηθεί και από Κλιμάκια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, με στόχο την ευαισθητοποίηση όσο το δυνατό περισσότερων πολιτών, σχετικά με τη χρησιμότητα και τα οφέλη του εμβολιασμού, σε όλες τις ηλικίες, τόσο για τον εαυτό μας, όσο και για τους φίλους και τις οικογένειές μας.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα