Ελεύθεροι με όρους οι δύο που κατηγορούνται για τον εμπρησμό στο Γεράκι Αμαλιάδας

spot_img

Προτεινόμενα

Χθες, Πέμπτη 7/9 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία τους στον Ανακριτή Αμαλιάδας, οι δύο ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπρησμό από πρόθεση και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για την φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή του Γερακίου  την Κυριακή 3/9.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος από την περιοχή και ο 29χρονος αδελφός του οδηγήθηκαν χθες το πρωί στον Ανακριτή από το Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε) Δυτικής Ελλάδας και το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας. Και οι δύο απολογήθηκαν χωρίς δικηγόρο, ενώ καταθέσεις ελήφθησαν από τον πυροσβέστη που είχε συλλάβει επ’ αυτοφώρω τον 29χρονο αλλά και από συγγενείς των δύο αδελφών.

Οι φερόμενοι ως δράστες των εμπρησμών και οι συγγενείς τους που κατέθεσαν υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

Μετά τις απολογίες τους αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους την απαγόρευση εξόδου από την χώρα και την εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους κάθε 1η και 16 του μηνός.

Να σημειωθεί ότι το κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε) Δυτικής Ελλάδας, συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό στοιχείων και πιθανών δραστών που εμπλέκονται στις περιπτώσεις με τις υπόλοιπες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε περιοχές του δήμου Ήλιδας.

 http://amaliadanews.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα