ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελληνορωμαϊκή Πάλη: Έβδομος στο Πανευρωπαϊκό U15 ο Αρίων Κολιτσόπουλος (φώτο)


Την έβδομη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης U15, στη Σόφια, κατέκτησε ο Πυργιώτης αθλητής Αρίων Κολιτσόπουλος. Ο αθλητής του Τιτάνα Πύργου, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Εθνικής, συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης στην κατηγορία των 62 κιλών.

Στα προκριματικά νίκησε τον Μολδαβό αθλητή και στη συνέχεια για την 8αδα νίκησε τον αθλητή από την Λευκορωσία. Στα προημιτελικά αντιμετώπισε τον Γεωργιανό όπου και ηττήθηκε. Όπως ανέφεραν στον Τιτάνα, συνολικά η αγωνιστική του απόδοση και προσπάθεια, δίνει το κίνητρο στον σύλλογο να συνεχίσουν και να τον βοηθήσουν να φτάσει εκεί που ονειρεύεται ο αθλητής. Ο Κολιτσόπουλος, στην πρώτη του συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και έπειτα από δυο χρόνια αγωνιστικής απραξίας στη χώρα μας, λόγω των περιοριστικών μέτρων, κατάφερε να πλησιάσει το όνειρο του.

Τέλος, ο Τιτάν, απηύθυνε πολλά Συγχαρητήρια στο Αρίωνα για την 7η θέση και εις ανώτερα. Τέλος, για την στήριξη της προετοιμασίας των αθλητών, ευχαρίστησαν όλους αυτούς που πιστεύουν και βοήθησαν τους Έλληνες αθλητές να έχουν την ελάχιστη προετοιμασία για την αγωνιστική τους δραστηριότητα στο υψηλότερο επίπεδο πάλης στην Ευρώπη.